Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mijert izzad az 1 eves babam?

Mijert izzad az 1 eves babam?

Figyelt kérdés
Mar par napja napkozben is megizzad.Bodija tiszta viz amikor felkel.Lehetseges hogy beteg lessz?Nagyon felek!A szobai homerseklet 23 fok es vekony a takaro, nemhiszem hogy melege lenne...valaki erre tudna valaszt adni?

2013. márc. 3. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
A 23 fok nem kevés egy folyton mozgó kisgyereknek. Milyen ruha van rajta napközben? Ha amúgy nincs gond az étvágyával, kedvével, alvással, akkor valószínűleg melege van. Ha beteg lesz azt úgyis észreveszed.
2013. márc. 4. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:

első kettő válaszolónak off válaszom: XD

on: pajzsmirigy?

2013. márc. 4. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
lázát megmérted már? ha nem szerintem érdemes lenne
2013. márc. 4. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Az elso ketto valaszolobol nincs semmi haszon nem is tudom hogy mijert mert csak piszkoljak a levegot az iljenek.Vegul is, ma jobb es nem izzadt. Szerintem csak jol alucikalt a friss seta utan.Nincs semmi baj.Laza nemvolt.Tulvagyunk a veszeljen !
2013. márc. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!