Nagyon izzad a babám! És teli lett sok apró piros pöttyel, ki hogy kezeli?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam ha fel kel megfürdetem kamillás vízben és bekenem sudo krémmel.Ez jó lesz?Mondjuk nagyon csúnya a mellkasánál,de nem akarok minden szire- szóra dokihoz futni.A púdert próbáltam de nem használ! :-S2012. aug. 4. 12:48
1/10 anonim válasza:
3-5 napig kell hintőporozni napi 5x hogy elmúljon! Ez a melegkiütés.
A popsikrém hámosító, az csak kiszárîtja a bőrét!
2/10 A kérdező kommentje:
Hmmmmmm én is gondoltam hogy a melegtől,de én úgy vettem észre hogy a púder rátesz egy lapáttal.de lehet hogy nem?!De azt nem értem hogy ennyire???Ha itthon vagyunk csak pelus van rajta,ha izzad áttörlöm langyos textil pelussal! Nem is értem!
2012. aug. 4. 13:02
3/10 anonim válasza:
meleg kiütése van
arra nem kell semmi kence .-))
vetkőztesd le és legyen hűvös helyen pár nap alatt elmúlik
ebben a melegben nem kell csak pelus rá
sokszor mosd le langyos vízzel vagy ha nagyobb akkor tedd be a kádba pancsizni lényeg az h hűtsd le a testét
éjjelre se paplannal takard be elég egy vékony huzat
mondjuk én ebben a melegben is forró vízzel zuhanyzok nekem ez vált be de gyereknek nem ajánlom
4/10 anonim válasza:
a fiam is ilyen volt de nem hintőporoztam mert ahogy izzad becsomósodik a hajlatokban és rosszabb lesz
5/10 anonim válasza:
nálunk pont ugyanez van. sokat kell tisztálkodni, én napi 1x szoktam kamillás hintőporral kezelni, este, reggelre jobb tőle, de estére megint rengeteg van. Sudocrem fölösleges, nem kell.
6/10 anonim válasza:
Én ilyenkor napjában többször zuhanyoztatom, aztán szárazra törlöm a kis bőrét, és hagyom egy szál pelenkában szaladgálni. Pár nap alatt el szokott múlni. Nem használok sem kéremt, sem hintőport. Az egyik eltömíti a bőrét, a másik meg szárítja, viszket neki.
8/10 anonim válasza:
Az én babámnak is voltak kiütései. A gyerekorvosunk javaslatára naponta 3-szor megtörölgettem a kis testét, és ott, ahol kiütéses volt nagyon vékony rétegben bekentem gyógyszertári fürdetővel... Igen, jól olvasod, azzal, amivel fürdetni kell! :) Először én is csak néztem, de a doki megnyugtatott, hogy ez arra is jó. És láss csodát, tényleg! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok köszönöm a gyors válaszokat!Már túl vagyunk egy fürcsin,nagyon élvezte és most itt cepedlizik pelenkában!De később még megtörölgetem!
2012. aug. 4. 16:20
10/10 anonim válasza:
A melegkiütésre a hintőpor nem jó!!!
Nekem a patikában ajánlották az Alsol krémet, amitől 1-2 nap alatt elmúlt!! Vény nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!