Én mondjuk a terhességem vége felé is nagyon izzadós lettem, de az meg maradt azóta is, remélem a szoptatáshoz kapcsolódó hormonok okozzák, és elmúlik utána. Vagy nem?
Nagyon kellemetlen szinte állandóan rossz a közérzetem, hiába zuhanyozok többször.
2008. nov. 8. 13:24
1/9 anonim válasza:
Szia! Én is figyelmes lettem erre, hogy izzadok de NAGYON, én is szoptatok. És még azt is, hogy nagyon hullik a hajam. Szerintem ennél nagyobb baj ne legyen csak a babócák igyák a finom anyatejcsit :-)
2008. nov. 8. 14:38
2/9 anonim válasza:
Szia!Én is ugyanígy vagyok,szerintem normális.
De a további válaszok engem is érdekelnek.
2008. nov. 8. 14:38
3/9 anonim válasza:
én is nagyon izzadok és állandóan melegem van - a terhességem elött pedig megakartam fagyni már ilyen idöben is mint ma van.
Ezt a hormonok okozzák és ha abbahagyod biztosan vissza áll minden ahogy volt régen.
2008. nov. 8. 15:08
4/9 anonim válasza:
Az egy dolog,h izzadok mint a ló.Tiszta ciki akárhol vagyok percek alatt leizzadok,de a hajam 3 naponta mosom olyan zsíros.(eddig hetente kellett)
2008. nov. 8. 17:10
5/9 anonim válasza:
Én a terhesség alatt is éjjelente kétszer átöltöztem, mert szakadt rólam a víz, mialatt a párom vígan durmolt a takarója plusz egy pokróc alatt. :) Szoptatás alatt is izzadós voltam, aztán elmúlt. Most megint kismama vagyok, és izzadok, mint egy ló. :D
2008. nov. 8. 18:22
6/9 anonim válasza:
szia en is nagyon izzatt vagyok egyfojtaban meg ha meg is mosdok meg az utan is erzem de ennek ellenere en nagyon fazos lettem 23 fok van a lakasban es akkor is van hogy fagyok meg. szoptatok egy 6 hetes angyalkat. minden jot es jo szoptatast.
2008. nov. 9. 17:37
7/9 anonim válasza:
Izzadok, mint a paci. Szerencsére csak éjjel. Van, hogy polót kell cseréljek, annyira vízes leszek.
Extrába a tejem is szokott néha folyni.. :)
Doki azt mondta, hogy elmúlik, ha a szopit abbahagyom.
2008. nov. 9. 17:59
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én is izzadok, mint a ló, szakad a nyakamon, hajamon, hátamon, cicimen a víz, szörnyű, mert ha elmegyünk valahova, hát meg bírnék dögleni egy szál ujjatlan pólóban is. Szörnyű, de egyszer csak elmúlik.
8 hetes kislány anyukája
2008. nov. 10. 17:43
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam hogy nem velem van a baj, és hogy egyszer majd elmúlik :) Úgy 1-2 év múlva :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!