Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan nő, aki nem szoptat...

Van olyan nő, aki nem szoptat a férje előtt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
szerintem nincs...elég érdekes a kérdésed....Elkerülhetetlen ez a dolog,ez egy természetes dolog és ez a fajta intimitás az apura is tartozik....
2011. szept. 19. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoptattam a bátyáim előtt, és a papák előtt is. Csak azért mert éppen nálunk voltak, vagy épp mi voltunk otthon anyuméknál, nem vonultam el. Ez egy természetes folyamat. Én szoptattam pl. hegyi kirándulás alkalmával ösvény melletti padon is. Letakartam a vállam egy textil pelussal és nem is látszott semmi.
2011. szept. 19. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan van ilyen, hiszen sok társadalomban mások a szokások. Vannak olyan társadalmak, ahol a menstruáló nő tabu.

De, hogy itt, nálunk van-e ilyen? Biztosan van néhány nagyon prűd nő, ez az ő magánügyük. Bár számomra kissé fura belegondolni, hogy akkor a baba hogyan lett :))

Én különben elég lazán kezeltem a szoptatás témát. Diszkréten is lehet szoptatni, akár idegen előtt/mellett is úgy, hogy abból ő szinte semmit se vegyen észre, max azt, hogy a baba kortyol...

2011. szept. 19. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Én soha nem szoptattam más férfi előtt csakis a férjem előtt.
2011. szept. 19. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok a báttyám előtt is szoptattam őt nem érdekelte engem meg mégkevésbé.Éhes volt a kislányom és megkellett etetnem nem fogok elbújni vele a padlásra pincébe:)pl hétvégén a tescoban kicsit kicsusztunk a vásárlással a lányom eszeveszett mód üvöltött olyan éhes lett.kimentünk a kocsiba textil pelus a vállamra feje letakar és már a kutya se látta hogy mit csinálunk:)
2011. szept. 20. 08:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Én férfi rokonok előtt nem szoktam szoptatni. Olyan viszont volt nálunk is, hogy a parkolóban etettem meg. Ha éhes, akkor éhes. Textilpelussal tényleg lehet úgy szoptatni, hogy semmi ne látszódjon. Férjem előtt természetesen szoptatok én is. Csak kíváncsi voltam, hogy vannak-e olyan elvetemült nők, akik ennyire szégyenlősek.
2011. szept. 20. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!