Van olyan anyuka aki szoptat és nem hord melltartót?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 13:06
2/13 anonim válasza:
Otthon soha nem hordtam, kis melleim vannak így nekem kényelmesebb anélkül. De ha elmegyek valahova mindig veszek fel(szoptatós melltartót).
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon kényelmetlen itthon a melltartó, de nem tudom mennyire teszek így rosszat a melleimnek...
2011. szept. 10. 14:11
4/13 anonim válasza:
És azt hogy?Mert nekem csöpög nem gyengén a tejem.Nemhogy melltartó,de még melltartó betét nélkül se tudok létezni!
5/13 anonim válasza:
én sem tudok létezni melltartó betét nélkül. muszáj, mert mindig folyik a tejem 5 hós a kislányom.
még éjjel is
6/13 anonim válasza:
13:33
Nekem csak az első 2 hónapban csöpögött, de akkor is csak délelőtt és nem mindennap, ilyenkor persze vettem fel betéttel + póló csere.
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem csak este szokott csöpögni, és csak akkor amikor a másik mellből szoptatok. Ebben az egyben szerencsém van :)
2011. szept. 10. 16:37
8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon az elejen csopogott csak. En sem hordok itthon melltartot, regen sem hordtam. Csak akkor, ha megyek valahova es olyan a ruha.
9/13 anonim válasza:
Én sem hordok, előtte sem hordtam, most meg még kényelmetlenebbnek érzem, ha muszáj pár órára felvennem. Egy éve szoptatok.
10/13 anonim válasza:
(fili)
Ahogy nektek kényelmes.
Viszont, nem tesz jót a melletek a súlytól a megnövekedett terheléstől jobban megnyúlik. A szövetek nem bírják követni a gravitáció által okozott feszülést lefelé, ezért "engedékenyebbek". Gondoljátok csak át józan laikus ésszel.
A másik a hát fájás. Egy jó szoptatós melltartó kicsit kellene, hogy kényszerítsen az egyenesebb tartásra.
A mellkas nem kap egy lefele erősen húzó hatást. A vállak átvesznek valamennyit belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!