Van más is, aki nem hord melltartót otthon, és szoptat?
Szia!
Amióta mellgyulladásom volt, még az utcára sem veszek melltartót. :-((
A cici így is, úgy is "meglottyad", bár melltartóval talán tovább bírja. Vigasztaljon a tudat, hogy azé se marad örökké feszes, aki soha nem szoptatott. :-))
De komolyra fordítva a szót, szerintem ha úgy érzed, hogy nehezek a cickók, inkább "szarakodj", mint egyszercsak azt vedd észre, hogy odacsípted a nadrág cipzárjával. :-))
Csak nagyon jó minőségű, és nagyon kényelmes modellt válassz!
Én utálok melltartó nélkül lenni, amúgyg több mint másfél éve szoptatom a másodikat.
De az elsőnél is hordtam mindig melltartót, és a 2 gyerek között is.
Szó mi szó így is lógnak kicsit, de majd egyszer lesznek szép cicijeim.-))))
Egyik gyereknél sem hordtam/hordok. Örülök, hogy szabadon lehetek itthon, férjemről már nem is beszélve (az A-s alma alakú mellemm C-s lesz szoptatáskor, tiszta Pamela Anderson..., kár, hogy nem tart örökké).
Nagyon erős a tejleadó reflexem, mindig 10 mp-cel korábban érzem már, ha meg fog indulni a tej, ilyenkor egy textilpelust beteszek a pólóm alá pár percre, így nyoma sincs a tejnek.
Mondjuk a naponta történő pólócsere azért beleférhetne sztem, legalább szoptatás alatt... (bocs)
Nekem nem nagy a cicim (70A) és nem hordok melltartót. A lányom 8 hós, és szopik. Mostanában már napközben nem indul meg a tejem, csak szopi közben, a másik is "ereszt".
Én azt éreztem kényelmesnek, hogy spagetti pántos trikót hordtam, és abba volt beleragasztva a melltartó betét (Babydream, van benne egy kis öntapadó réteg)
Én csak azért szoktam melltartó venni, ha elmegyek itthonról, hogy csaljak, és nagyobbnak tűnjön :)
A én cicim nem ereszkedett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!