Ha már lóg a melled, akkor mivel teszel neki jobbat, ha lehet, nem hordasz otthon melltartót, vagy igen? Melyiktől fog még jobban lógni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 15:42
1/5 anonim válasza:
ha már nagyon lóg, akkor lógni is fog mivel a tartószalagszövetek kinyúltak, de ha csak a mérete miatt lóg egy kicsit mert nagyobb, akkor mindenképpen hordj erőspántos melltartót, hogy ne ereszkedjen tovább, ha gyereket szültél vagy fogytál akkor sajnos plasztika nélkül már úgy marad
2/5 A kérdező kommentje:
Lóg, mert gyereket szültem, tudom, hogy nem jön rendbe, de mit tegyek, hogy ne lógjon, ennél is jobban. Szóval otthon, hordjak-e inkább melltartót, az kíméli a tartó szalagokat. vagy, ha nem hordok, akkor, ha lóg, később mégjobban lógni fog?
2011. aug. 24. 16:01
3/5 anonim válasza:
hordj. én nem szültem még, de a d kosár miatt van egy kis lejtése... szóval én sportmelltartót hordok.:) és nem lóg jobban, kényelmes. enyhén le is szorít, úgyhogy nem ugrál..:)
4/5 anonim válasza:
HOrdani kell melltartot napkozben, illetve ha talpon vagy, csak ejszaka alvaskor nem. A tartoszalagok igy is, ugy is nyulnak idovel a gravitacio miatt, egy jo melltarto segit tartani, igy hosszabb a folyamat, mint melltarto nelkul.
Ejszaka nem kell, hiszen fekszel, nem eri akkora terheles.
De itt tenyleg jo minosegu, jo tartasu melltartorol beszelek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. aug. 25. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!