Otthon hordjátok a szoptatós melltartót?
Figyelt kérdés
Nekem elég kényelmetlen,ezért itthon nem hordom. kellene? megelőzi a mell izmainak megnyúlását vagy ez csak a melltartógyártók reklámja?
7hetes anyuka
2009. júl. 21. 16:37
1/7 anonim válasza:
Én hordtam, de azért mert így könnyebb, egyszerűbb volt a szoptatás. Nem kellett levenni. Tartani szerintem azért nem 100%-osan tart.
2/7 anonim válasza:
Én van, hogy hordom, van, hogy nem, változó. De ha hordom, akkor, amikor már jobban telitődtek a melleim, mert akkor elnehezülnek, szerintem olyankor azért jobb nekik a melltartó.
3/7 anonim válasza:
Én hordom, ill. csak otthonra hordom.
4/7 anonim válasza:
igen, hordom - melltartót mindenképp hordok, mert annélkül derékig érnének....a szoptatósmelltartóval meg könnyebb a szoptatás
5/7 anonim válasza:
Nekem nincsenek óriásiak, de én állandóan hordom. Valahogy csupasz lennék nélküle még itthon is. Meg benne vannak a betéteim, az pedig melltartó nélkül nehéz lenne:-)
6/7 anonim válasza:
Állandóan hordom, mert utálom, ha a pólóm is anyatejes, amikor esetleg pár csepp megindul. De a legjobban éjszaka utálom magamon. Aliggggg várom, hogy végre itthon is szabadon legyek!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Engem azért zavar itthon,mert nagyon elnyomja a bőröm,meg a mellem alját, pedig elvileg jó a méret. Ha elmegyek itthonról, akkor meg az zavar, hogy olyan széles, hogy a legtöbb pólómból kilátszik, alig tudok hozzá mit felvenni.
2009. júl. 22. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!