Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Annak is megnyúlik, lógós...

Annak is megnyúlik, lógós lesz a melle, aki a legmárkásabb, legszuperebb szoptatós melltartót hordta?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 11:57
 1/5 anonim válasza:
Nekem 2 gyermekem van óriásiak voltak a cicijeim szoptatáskor és 1 éves korukig anyatejet ittak a gyerekeim. Egyik 4 a másik 7 hónapos korig szopizott, utána fejtem és azt kapták. Semmi baja a melleimnek. Nem a márkán múlik, hanem a jó méreten!!! figyelj arra, hogy melltartó alsó körmérete jó legyen akkor is, ha nagyobb a melled. Pl. húgom vékony volt óriási mellekkel 75D melltartót hordott. a 75 a mell alatti méret a D a kosárméret. Alig lehetett kapni. De ha veszel egy 85B-t akkor is jó lesz rá, csak pl. keresztet vethetsz a szép melleidre. Valóban tartsa meg a melltartó, amit meg kell tartania!!! Én abban az időszakban még aludni is csak melltartóban mertem. És amikor már éppen nem szoptatsz mellizom erősítő gyakorlatokkal kicsit rázd vissza még jobban formába.
2011. ápr. 14. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:

hát nekem személy szerint az a véleményem, hogy semmi köze a melltartóhoz

sőt még annak is megereszkedhet a cicije, aki nem is szoptat! mivel tej termelődik, ettől megnő a cici, aztán elapad, ettől meg összeesik

van aki szerencsésebb e téren is, van aki kevésbé

2011. ápr. 14. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is éjjel-nappal melltartóban voltam amíg szoptattam a fiamat. Ez 6 hónapig tartott. Nem lógnak a melleim, de akkor is megváltoztak, valahogy puhábbak, plöttyedtebbek lettek. Szóval szerintem ez genetika, hogy kinek milyen lesz, de az biztos, hogy jó, ha van melltartó.

2011. ápr. 14. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam fordítva van, mint ahogy te kérded :)

Nekem gagyi kínai 700 ft-os szoptatós melltartóim vannak, de a cicimmel semmi baj nincs, már a 2. babámat szoptatom.

Szerintem ez inkább genetika kérdése.

2011. ápr. 14. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is hittem hogy lesz hozzá köze és megóvhatom a cicim, drága triumph melltartókat hordok éjjel nappal (már unom is)de még is lóg, puha, plöttyett mint azt az előttem szóló írta. Úgyhogy Nekem nem jött be.

2011. ápr. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!