Annak is megnyúlik, lógós lesz a melle, aki a legmárkásabb, legszuperebb szoptatós melltartót hordta?
hát nekem személy szerint az a véleményem, hogy semmi köze a melltartóhoz
sőt még annak is megereszkedhet a cicije, aki nem is szoptat! mivel tej termelődik, ettől megnő a cici, aztán elapad, ettől meg összeesik
van aki szerencsésebb e téren is, van aki kevésbé
Szia!
Én is éjjel-nappal melltartóban voltam amíg szoptattam a fiamat. Ez 6 hónapig tartott. Nem lógnak a melleim, de akkor is megváltoztak, valahogy puhábbak, plöttyedtebbek lettek. Szóval szerintem ez genetika, hogy kinek milyen lesz, de az biztos, hogy jó, ha van melltartó.
Nálam fordítva van, mint ahogy te kérded :)
Nekem gagyi kínai 700 ft-os szoptatós melltartóim vannak, de a cicimmel semmi baj nincs, már a 2. babámat szoptatom.
Szerintem ez inkább genetika kérdése.
Szia.
Én is hittem hogy lesz hozzá köze és megóvhatom a cicim, drága triumph melltartókat hordok éjjel nappal (már unom is)de még is lóg, puha, plöttyett mint azt az előttem szóló írta. Úgyhogy Nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!