Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb, legemlékezetesebb, legszuperebb ajándék, amit a párotoktól kaptatok?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt külön, de mindig olyan dolgot vesz, vagy ad, amiről tudja, hogy tényleg arra vágyok (egy vacsora, koncertjegy, egy könyv, amit régóta szeretnék stb.)2011. máj. 12. 14:16
1/13 anonim válasza:
A múltkor kaptam tőle szilvásbuktát, mert azt szeretem!
3/13 anonim válasza:
Legromantikusabb? Kovácsoltatott egy rózsát és annak a szirmaira belevésette az időpontot amikor összejöttünk.
Legszuperebb, hogy vett egy szökőkutat amire régóta vágytam.
4/13 anonim válasza:
Mákdaráló, mert az még éppenhogycsak elfér bennem
5/13 A kérdező kommentje:
A viccesnek gondolt válaszoknak mi értelme van?:-)
2011. máj. 12. 14:25
7/13 anonim válasza:
a gyermekeink!:)
második a pocakban :)
és az hogy szeret és szerethetem :)
9/13 A kérdező kommentje:
@napietus.blog.hu
komolyan??:-) az tényleg emlékezetes:-)
2011. máj. 12. 14:31
10/13 napietus válasza:
komolyan. nem is tudtam, hogy mit tervez, de remek választás volt. kiváló sporttársat ismertem meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!