Aki már nem szoptat, és megeresztkedtek a mellei, ugynazt a melltartót hordja mint előtte?
Figyelt kérdés
Más a forma, más kell? Push-up? úgy nézem nekem nem jók a régiek? De akkor milyet vegyek?2009. szept. 1. 09:47
1/1 anonim válasza:
Ez nálam is probléma. A terhesség előttieknek lőttek, szoptatáskor inkább topot, trikót vettem fel, kényelmesebb volt, meg nem mentem sehova...Aztán most vettem kínaiba kettőt, mert szép csipkés volt,de 1 hónapot bírtak kb. van egy triumphos, az 1 éve tökéletesen tart. Sajnos nem lesz már olyan feszes mint rég, nem szeretem a szivacsosat,ha igen akkor csak a nagyon vékonyat. 85/D lett 80/B volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!