Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tik hogy erzitek magatokat...

Tik hogy erzitek magatokat amikor a babatok szopikal? Tobbi lent

Figyelt kérdés
En mindig arra gondolok,amikor a szemembe nez, kek nagy szemeive es mosoljog hogy"jaj csak ez ne mujjon el!"Talan a mennyek orszagaba lelem magam ejenkor:)olj csodalatos anyanak lenni!Nincs meg szebb a vilagon ettol, erzed hogy a gyermekednek te vagy a legfontossabb a vilagon es hogy o bisztonsagba van.

2013. márc. 5. 23:35
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%

:)

Te biztosan nagyon jó anyuka leszel a jövőben is.

2013. márc. 5. 23:39
 2/36 anonim ***** válasza:
74%
A fiaim mindig néztek engem szopizás közben. Azt mondtam, hogy a szemükben benne van az egész világ. A világ közepén pedig ott voltunk a kicsi és én. Ezért is szeretek szoptatni.
2013. márc. 6. 06:06
 3/36 anonim ***** válasza:
50%
Nem gond, ha nem bírod a kritikát. Amíg a kérdésed kint van, sok ember fogja olvasni és ez a sok ember mind látni fogja, micsoda tanulatlan ember ennek a gyereknek az anyja: nem bír leírni 4 sort hiba nélkül.
2013. márc. 6. 18:57
 4/36 xStefix ***** válasza:
52%

Én legtöbbször elálmosodom. :) De ha épp nem, akkor azon mosolygok, hogy éppen milyen mohón szopizik, vagy figyelem, hogyan kezd elernyedni a kis teste, ha aludni készül.

Egyetértek veled, nagyon kellemes érzés, tudom, hogy mi ketten összetartozunk. :)

2013. márc. 7. 15:37
 5/36 xStefix ***** válasza:
37%
És azt is látni fogják, hogy az a "tanulatlan" anyuka olyan lelki értékekkel rendelkezik, amik irigylésre méltóak.
2013. márc. 7. 15:38
 6/36 anonim ***** válasza:
64%
Megmondom őszintén, én egyáltalán nem irigylem a Kérdezőt. Mindenki imádja a gyerekét, attól, hogy Ő így ömleng nem több más anyáknál, akik viszafogottabbak. Más értékekkel viszont ugye van probléma. Nyugodtan töröltesd ki ezt a hozzászólást is, attól a tény tény marad.
2013. márc. 7. 16:19
 7/36 anonim ***** válasza:
75%
Stefi, milyen lelki értékek? Hogy szereti a gyerekét? Mindenki szereti. Hogy épp túltengenek benne a hormonok és úgy érzi, létrehozta a világ csodáját? Hogy örül neki, hogy van, akinek ő a legfontosabb? Van még ezzel így már millió nő.
2013. márc. 7. 17:20
 8/36 xStefix ***** válasza:
50%

Jó lenne, ha nemcsak a hibát meg a rossz szándékot látnánk egymásban.

Egyébként már vártam ezeket a reakciókat. :)

2013. márc. 7. 18:46
 9/36 anonim ***** válasza:
53%
Nem válaszoltál a kérdésemre. Milyen irigylésre méltó lelki értékekről tett tanúbizonyságot a kérdező?
2013. márc. 7. 21:19
 10/36 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos nem mindenki szereti a gyerekét. A kérdező szerette volna megtudni, hogy más is csodának érzi-e a gyermekét és a szoptatást. Számtalan helyen olvasni, hogy vannak akik nem szeretnek szoptatni, tehát nem kézenfekvő, hogy más is így érez. Nagyon jó érzésekről ír. Meg merte osztani az itteni hárpiákkal. Nem kellene belerondítani. Mert igen a szoptatás csodálatos érzés. S a pillanat amikor a baba és a mama pillantása találkozik, maga a csoda. Na és öröm, ha vannak olyanok akikkel megoszthatjuk.
2013. márc. 7. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!