Hogyan/hol szoptattok, ha vendégek vannak nálatok? Átmentek másik szobába vagy eltakarjátok magatokat? Elsősorban szégyenlős anyukákra gondolok.
Egyszerűen bementem a gyerekszobába és kész!
Kulcsra is zárhatod a szoba ajtaját, ha esetleg tartanál attól, hogy valamelyik vendég kószálni kezd a lakásban...
A szoptatáshoz nyugalom is kell, nem nagyon jó egy társaság közepén megejteni, ahol zajonganak.
Barátnők, női rokonok nem zavartak. Férjemen kívül Apukám az egyetlen férfi, akinek a társaságában tudtam szoptatni. Nem csak azért, mert engem zavart volna, hanem ismerem a fiú barátainkat, unokatestvéreket.... :) Fiatalok vagyunk, néhányan még nagyon gyerek módjára gondolkodnak az egész gyerek-kérdésről, hát még a szoptatásról :)
Viszont egyszer "muszáj" volt egy IDEGEN férfi társaságában: egy bevásárló központ pelenkázójában szoptattam (amivel nem volt semmi baj, tiszta volt, kényelmes volt) és egy egész család jött be. De elviseltem, mert ikrekkel voltak és szegények már ordítottak a cumiért....persze apuka felém sem nézet, mégis kicsit zavart :)
Nekünk csak egy szobánk van ami használható volt míg kicsi volt a babám.
Ha jött valaki és szoptatási idő volt, akkor megkértem hogy menjenek ki addig az ebédlőbe.
Én egyébként a férjemen kívül senki előtt nem szoptattam, még anyósom is kitessékeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!