Tik hogy erzitek magatokat amikor a babatok szopikal? Tobbi lent
Itt nem kell keresni a hibákat mert kiböki a szemedet... Az amit az ember leír, kiad a "kezéből" az kiállít róla egy bizonyítványt. És bizony nem csak azzal amit ír hanem ahogyan írja. Hiába írt a kérdező szép gondolatokat, de azt olyan formában tette ahogy az szerintem minősíthetetlen. Ez olyan dolog körülbelül, hogy én pl. nagyon szeretek énekelni, tele vagyok gondolatokkal amiket szeretnék dalba önteni de sajnos nem tudok énekelni ezért van annyi önkritikám hogy nem is teszem.
Ha valaki ilyen kritikán alulian tud csak írni akkor legalább legyen benne annyi hogy nem teszi ezt közszemlére ha nem muszáj.
Egy anonim fórumon ugyan miért kell ennyire pattogni a helyesíráson? Mi, akik "nevesítve" vagyunk, mi aggódhatnánk igazán azon, hogy mit adunk ki a kezünk ügyéből... És nekem spec még azért is oda kell figyelnem, mert szakmailag is érintett vagyok itt. - De azok, akik név nélkül írnak, nem ennyire "lenyomozhatóak", kvázi mindegy az is, hogy milyen az írásmódjuk, úgy se tudjuk, ki ül a monitor előtt. Az meg, hogy személy szerint kinek mire van igénye, mennyire "viseli el" a saját stílusát, mindenkinek a magánügye.
Láttunk már a Kérdezőénél hibásabb szöveget is. Sőt, én inkább azon aggódnék, amikor egy-egy újságban vagy hirdetőtáblán olvasok valami oltári durva hibát, amit aztán nemcsak néhány szoptatásra "éhes" anyuka olvasgat, hanem a fél város vagy ország.....
Tényleg, ez egy olyan hely ahol anonimak lehetünk. Én szeretem fölvállalni a véleményem akkor is, ha az szembe megy az árral. Sokra tartom az emberi érzéseket. Éppen ezért nem köszörülöm a nyelven akárkin.
S hogy a témánál is maradjak. Még mindig szeretek szoptatni. "Elolvadt a világ, de a közepén anya ül és ott ülök az ölében én." Az egyik legszebb megfogalmazás ami a szoptatásra is igaz.
És a szoptatáson kívül minden másra, amit egy anya a gyerekével csinálhat.
A kérdező legalább a válaszok töröltetését megtanulta. Ez is valami.
Igen, anonim a fórum és senki nem fog felismerni, de attól én még tudom hogy ezt én produkáltam és ha felismernek, ha nem akkor is baromira szégyellném magam, de ez én vagyok...
Itt nem az a lényeg hogy az adott írást xy produkálta, mert engem nem érdekel ki volt az, attól még iszonyatosan zavaró és bántó ilyet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!