Tapasztaltatok már olyat, hogy addig amíg nem jött meg, furán éreztétek magatokat? Persze szoptatás mellett.
Figyelt kérdés
Már 8 hónapos a fiam, és nagyon furán érzem, magam, levagyok hangolódva, semmihez semmi kedvem. Egyedül a fiammal szeretek foglalkozni, azon kívűl a teendőket megcsinálom, de mint egy robot, eddig azért élveztem a főzést , takarítást meg ezekt, most meg olyan vagyok mint egy élő zombi, lehet az oka az hogy még nem jött meg, és ilyenkór a hormonok is máshogy működnek???2010. jún. 21. 11:42
2/2 anonim válasza:
Igen, én is így vagyok ezzel.
Plussz még az időjárás is rányomja a bélyegét a hangulatomra.
Nekem sem jött meg 1 éve szoptatás mellett, de azt tudom, hogy van tüszőrepedésem és érésem (UH ill. görcsölök rendesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!