Tapasztaltatok olyat hogy a védőnő és a gyerekorvos is nem tájékoztat titeket rendesen? (szoptatás, oltások, hozzátáplálás stb. )
Szia!
Nekem most a fogzással,nem alvással voltak/vannak problémáim és nem sok segítséget kaptam.
Minden ötletet,tapasztalatot innen olvasok.
hát, nálunk most még hasfájós időszak van, és alig aludt a babám, a védőnőm közölte, h aludnia kéne és ennyi... dr.nő germiciddel tömné egy folytában, ha görcsöl a pocak. tanácsa annyi, h egyek, ami jól esik, majd kinövi a gyerek... azt sem vette észre., h köldöksérve van a lányomnak... szerencsére van másik doki, aki tanácsokat adott étkezésben, tornában...
náléad mi a helyzet? gondolom nem véletlen a kérdés...:)
nálunk ennyire nem gáz a helyzet bár a védőnő az 5 napos babámat a hóna alá nyúlva akarta felemelni (mi voltunk nála az első születés)
Utolsónak: nem tudsz orvost váltani? Én biztos, hogy lépnék innen
Sziasztok!
Direkt nem írtam le velünk mi történt kíváncsi voltam miket tapasztaltatok. Arra is gondoltam velem van a baj!
Tegnap voltunk kötelező oltáson és kértem a Rotavírus ellen receptet és kértem hogy a pneo ellen adják be az elsőt. Kiakadt a védőnő. 3 hónapos a babám. Hogy ők mennek szabira augusztusba (van másik orvos is aki helyettes)így hogy lesz be adva meg már 6-8 hetesen kellett volna a rotát beadatni lehet hiába adják be elkapja a betegséget. Jövő hónapba akarták egyszerre beadni 3 féle oltást na azt már nem engedtem. Nem kapta meg a pneot se és a rotát már nem adatjuk be!
Másik védőnő oda ment a babáihoz kismamáihoz beszélgetett velük kedves nagyon ez oda se jött bent az orvos előtt csinálja a feszkot még az orvossal se tudok beszélni nyugodtan!!!
Fel öltöztettem a gyereket kicsit sírt még akkor jön oda mérni őt meg töltsek ki egy papírt is had melegedjen be a gyerek!
Már terhesség alatt is nagyon bunkó volt írtam is ide. Azt is kérdeztem hogy pénzt szokás-e adni de azt írtátok nem szokás. De megint fel merült ez bennem! Valakivel olyan nyájas kedveskedik....
Második babánál már okosabb leszek! Szegény Emmának kell keresztül mennie ezeken mert tudatlanok vagyunk!
Párom azt mondta menjünk el másik orvoshoz is kérdezzük meg a rotáról mert a neten is azt írják 6 hónapos korig kell megkapnia a babáknak. Azt kérdezte még a védőnő kap már gyümölcsöt meg lehet már adni zöldséget is. És hallottam másik kismamának is mondta és Ö szoptat is és neki is 3 hónapos a kislánya. Na erre mit szóltok? Ez Vecsés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!