Ha csak szoptatod a babádat akkor meddig nem. Birsz nélküle elmenni sehová? Nagy gond ha cumiba adnám az anya tejcit?
Ha dolgod van és elfogadja az anyatejet cumisüvegből, akkor lefejheted a tejedet és ha nem vagy otthon, akkor aki otthon marad a picivel, az odaadhatja neki cumisüvegből.
Nekem közvetlenül a szülés után kiderült, hogy epeköveim vannak és a durvább verzió, amikor is hiába a szigorú diéta (aminek hála rövid időn belül a tejem is elment), folyton görcsöltem. Így vagy vizsgálatokra kellett járnom vagy éppen az ügyeleten, hogy enyhítsék a fájdalmaimat és sajnos ilyenkor muszáj volt, hogy a fiam cumisüvegből kapja az anyatejet.
Adhatod, de benne van a pakliban, hogy úgy megtetszik neki, hogy soha többé nem kell neki a cickód, és utána kínlódhatsz az állandó fejéssel, vagy tápszeres lesz.
Meg persze az is lehet, hogy nem kell majd neki cumisüvegből.
Ilyen idősen szerintem már nem csak az van a pakliban,h "rákap" a cumisüvegre,hanem az is,h el se fogadja a lefejt tejet...az enyém pl ezt csinálta,anyu fejen is állhatott volna,nem volt hajlandó lenyelni,az egy órával előtte lefejt tejet..Így jött a telefon,h jöjjünk haza,mert éhes...Nem voltunk messze,így nem volt gond.
Szóval utána vagy vittük magunkkal,vagy 2-3óránál hosszabb programot nem szerveztünk,míg kizárólag anyatejes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!