Nektek Hogy sikerult leszoktatni a babat az ejszakai kelesekrol a cici vegett?
Nekem 14 hónapig szopizott a kisfiam.1 éves koráig 8x is felébredt éjjel és csak szopizva aludt vissza.
Nagyon fáradt,kimerült voltam.
Egyik nap fogtam magam és átmentem a másik szobába aludni,hogy még az illatomat se érezze.Éjjel max 2x mentem át megszoptatni és a párom altatta vissza.Ez pár hétig így ment utána nem is ébredt fel éjjel.
A mi kisfiunk, egy évesen magától szépen abba hagyta a cicit.
Bizony éjjel 3x szopizott, és volt hogy csak cumikázásra-elalvásra használta de ki kellett bírni!
Játék cumi nem kellett neki sem, de teát cumis üvegből elfogadta, és azt kapta éjszaka ha fölébredt.
Viszont egy éves korától nem kiságyba aludt, kis kanapén, az anyja mellette, de ugyancsak külön kanapén, és így a teázás bevált, de folyadékot adni kell éjszaka is, ( 3x 30 ml..)mert hosszú reggelig ha este 8-tól reggel 6-7- ig alszik.
Szia!
Első vagyok!
Sajnálom,hogy a párod nem partner ebben.Az enyém is dolgozott/dolgozik és mégis belement.Bár neki is nehéz volt!
Próbáld valahogy rábeszélni.Én azzal hatottam rá,hogy 1 évig én keltem hozzá állandóan,egy kicsit ő is kibírja. :)
Vagy esetleg próbáld magad mellé tenni de kiságyba.Aludjon el veled,mint eddig de ha elalszik tedd át.Tedd mellé a párnádat,hogy érezze az illatodat.
A mi kisfiúnk is így alszik.Tőlem kb fél méterre a kiságyában.:)Egy leesésgátlós ágyat csinált neki a párom és nem esik le róla.Ha felsír éjjel akkor átnyúlok,megsimogatom az arcát és már alszik is tovább.
Kitartás,biztosan megoldódik hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!