Cici leszoktatás? 19 hónapos a kisfiam és szeretném leszoktatni az esti és az éjszakai cicizésről. A vizet nem fogadja el ájszaka. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Szia! Ugyanez van nálunk is, csak a kisfiam már 23 hónapos. Cici este és éjszaka, ráadásul szintén velünk egy ágyban. Egész pontosan ugyanúgy kezdünk, ahogy az első válaszoló, én is átviszem őt az ágyába, csak hát az első megébredésnél jön is egyből vissza közénk (már ifjúsági ágyban alszik régóta), és utána viszont már olyan éberen alszik, hogy nem tudom visszavinni a helyére, mert azonnal, ahogy felemelem és vinném át az ágyába, felébred, és ordít ezerrel. Sajnos jótanácsot én sem tudok adni, inkább én is azt várom, hogy mások adjanak! :-) Egy sorstárs
U.i.: Amúgy a szoptatással önmagában nekem sincs gondom, tudom én is, hogy jót tesz az immunrendszerének, azonban úgy látom, ez nagyon akadályozza a kisfiamat abban, hogy végre megtanuljon normálisan aludni éjszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!