Ha az anya annyira leissza magát, hogy nem tud magáról akkor mennyi idő elteltével szabad szoptatnia?
Figyelt kérdés
Természetesen úgy gondolom, hogy ki józanodik és onnantól még mennyi idő?2013. márc. 7. 23:48
1/26 Jégtánc válasza:
Egy anya akinek gyereke van,legalább arra ügyeljen hogy ne igya le magát ennyire.Gratula. Sőt semennyire sem.Egyébként legalább 1 nap.A tejet fejd le,öntsd ki.Hogy újratermelődjön.
2/26 Jégtánc válasza:
Na meg persze azért hogy kimenjen belőle minden .
3/26 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdeztem nem értem miért kell egyből letámadni az embert. Nem csináltam ilyet. Amúgy szerintem képtelen lenne az ember ilyenkor lefejni.
2013. márc. 8. 00:00
4/26 Jégtánc válasza:
Kommentbe miért nem írtad akkor bele?:) Persze hogy egyből támad az ember.Ha kijózanodik akkor már képes lefejni is.Nem?
5/26 A kérdező kommentje:
Igen képes na de addigra már ömlik belőle. Nekem sokszor volt olyan hogy arra keltem fel, hogy iszonyatosan átázott az ágy.
2013. márc. 8. 00:04
6/26 anonim válasza:
Az én véleményem pedig az:hogy attól hogy valaki anya igenis jár néha egy kis kikapcsolódás! Mert ha én rábízom a gyerekem mondjuk a nagymamájára aki imádja és a gyerek is őt és tudom biztonságban van hát ugyan had igyam le magam ha épp ahhoz van kedvem azon az egyetlen szabad estén!!!!! Bocs tudom nem ez volt a kérdés de nem bírtam ki szó nélkül.
7/26 anonim válasza:
a kérdésből itélve anyatejes baba,igaz? Akkor mit eszik ha nem szopizhat?
8/26 anonim válasza:
7-es.Gondolom előrre lefejt tejet iszik a baba amíg Az anyuka nem tud szoptatni.Vagy esetleg ha kevés a teje van akinek van tápszer vész esetére.
9/26 anonim válasza:
Szerintem van az két-három nap is, mire kimegy a szervezetből az a sok méreg.
10/26 anonim válasza:
szerintem amíg az anya másnapos + min fél nap. tehát ha az anya annyira leitta magát, h két napig kóvályog a feje, akkor csak a 3. napon adjon tejet. a kérdést nem minősítem, úgyis csak elméleti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!