Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az anya annyira leissza...

Ha az anya annyira leissza magát, hogy nem tud magáról akkor mennyi idő elteltével szabad szoptatnia?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy gondolom, hogy ki józanodik és onnantól még mennyi idő?
2013. márc. 7. 23:48
1 2 3
 1/26 Jégtánc ***** válasza:
56%
Egy anya akinek gyereke van,legalább arra ügyeljen hogy ne igya le magát ennyire.Gratula. Sőt semennyire sem.Egyébként legalább 1 nap.A tejet fejd le,öntsd ki.Hogy újratermelődjön.
2013. márc. 7. 23:58
 2/26 Jégtánc ***** válasza:
51%
Na meg persze azért hogy kimenjen belőle minden .
2013. márc. 7. 23:59
 3/26 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdeztem nem értem miért kell egyből letámadni az embert. Nem csináltam ilyet. Amúgy szerintem képtelen lenne az ember ilyenkor lefejni.
2013. márc. 8. 00:00
 4/26 Jégtánc ***** válasza:
36%
Kommentbe miért nem írtad akkor bele?:) Persze hogy egyből támad az ember.Ha kijózanodik akkor már képes lefejni is.Nem?
2013. márc. 8. 00:03
 5/26 A kérdező kommentje:
Igen képes na de addigra már ömlik belőle. Nekem sokszor volt olyan hogy arra keltem fel, hogy iszonyatosan átázott az ágy.
2013. márc. 8. 00:04
 6/26 anonim ***** válasza:
44%
Az én véleményem pedig az:hogy attól hogy valaki anya igenis jár néha egy kis kikapcsolódás! Mert ha én rábízom a gyerekem mondjuk a nagymamájára aki imádja és a gyerek is őt és tudom biztonságban van hát ugyan had igyam le magam ha épp ahhoz van kedvem azon az egyetlen szabad estén!!!!! Bocs tudom nem ez volt a kérdés de nem bírtam ki szó nélkül.
2013. márc. 8. 00:06
 7/26 anonim ***** válasza:
75%
a kérdésből itélve anyatejes baba,igaz? Akkor mit eszik ha nem szopizhat?
2013. márc. 8. 00:17
 8/26 anonim ***** válasza:
11%
7-es.Gondolom előrre lefejt tejet iszik a baba amíg Az anyuka nem tud szoptatni.Vagy esetleg ha kevés a teje van akinek van tápszer vész esetére.
2013. márc. 8. 00:31
 9/26 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem van az két-három nap is, mire kimegy a szervezetből az a sok méreg.
2013. márc. 8. 00:50
 10/26 anonim ***** válasza:
74%
szerintem amíg az anya másnapos + min fél nap. tehát ha az anya annyira leitta magát, h két napig kóvályog a feje, akkor csak a 3. napon adjon tejet. a kérdést nem minősítem, úgyis csak elméleti :)
2013. márc. 8. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!