Ha az anya annyira leissza magát, hogy nem tud magáról akkor mennyi idő elteltével szabad szoptatnia?
Természetesen ki lehet kapcsolódni, de ha már szoptatok, akkor úgy vagyok vele, hogy megiszok egy vagy két üveg, vagy inkább pohár sört és annyi. Attól még jól érzem magam. Felelőtlenség. Most az a fontosabb, hogy a gyereked egyen, vagy hogy az illető anya hullarészeg legyen. Nehogy ne lehessen tudni, hogy hol a határ. Én megérteném, hogy a barátnőm nem iszik olyan sokat, mert szoptat.
Én is voltam barátnőmmel régen még discoban is, míg anyukája vigyázott a gyerekére, de egy korty alkoholt nem ivott és mégis jól érezte magát. Na meg az is, ha leissza magát az ember matt részegre, akkor hogy látja el a babát?
Pelenkázni, öltöztetni, foglalkozni is kell vele. Na meg sír is, ami ugye egy másnapos embert igencsak zavar, majd akkor mi lesz. Kiabál vele a kedves másnapos anyuka, hogy fejezze be, mert fáj a feje. Vagy elmagyarázod neki, hogy anya most nem tud enni adni, mert önkívületi állapotra itta magát és bírd ki kicsim, vagy mi? Hiába fejed le a tejet, akkor se tudod magad kipihenni, mert a gyerekkel foglalkozni kell? Vagy egy egész napra másra bízod?
Hihetetlen hogy egy anya egyáltalán ezen gondolkodik.
Nehéz elhinni, hogy kíváncsiságból kérdezed, mert ez vagy megtörtént, vagy azt tervezed, vagy az illető tervezi, hogy meg fog történni, különben nem lenne a kérdés. Nekem ilyen eszembe se jutott. Még így se tenném meg, hogy a gyerekeim már 3 éves és 21 hónapos. Vagy a kérdés provokáció.
És ha a kérdés az apukáról szólna? Ő persze nem kapna ennyi kritikát. Ott az asszony, majd az ellátja a gyereket.
Ebben az esetben meg ott az ember, majd az ellátja.
Ha már egy másik kérdésben úgyis annyira egyöntetűen írtátok, hogy az apa pont ugyanolyan fontos, ugyanolyan értékű, mint az anya.
Akkor nyugodtan ihat az anya, majd az apa törődik a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!