Lehet ezt szó nélkül hagyni?

Mondom ezt úgy, hogy én is tápszeres gyerek voltam mert korán elapadt anyumnak a teje.
2. Attól még nem kell megfogadnia az ismerőse véleményét sem, nem kötelező.

Köszönöm,jól esik "lelkitársam"!
Gratulálok,hogy más babót is tudtál "etetni".Sok ilyen jó szándékú anya kéne ebbe a mai világba!
Szeretném már a témát lezárni,mert egyesek olyan bántó hangvételben írogatnak,hogy kénytelen vagyok átvenni a stílusukat hogy megvédjem magam,az igazam,és még ennyi sok komment(40!!) után is a jóindulatomat kell bizonygatnom..
Köszönöm a válaszokat!
Jó babázást minden szoptatós és nem szoptatós anyukáknak!!!:-)

Szerintem ne érzed magad megbántva, a jóindulatodat nem hiszem hogy bárki kétségbe vonta volna, viszont az igaz hogy elragadtattad magad a témával a kapcsolatban és úgy állítottad be mintha a rokonod bántaná a babát és te ez ellen nem tehetnél semmit. A helyzet az hogy ez mindenkinek a magánügye, még családon belül is hogy szoptat vagy sem. Szép és becsülendő dolog hogy te megszenvedtél a sikeres szoptatásért, de ha valaki ezt nem teszi akkor azt el kell fogadni. Annyit tehetsz hogy ha kérdez akkor válaszolsz, segítesz ha kéri, de bántani nincsen jogod, mert az Ő döntése hogy táplálja a saját kisbabáját. Én azt kívánom hogy az legyen a legnagyobb baja egész életében annak a babának hogy tápszert kapott.
Ne vedd sértésnek a hozzászólásokat mert szerintem a nagy része nem annak lett szánva!
Jó egészséget nektek és a rokonodéknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!