Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babát lelkiismeret...

4 hónapos babát lelkiismeret furdalás és idegesség nélkül rá lehet hagyni anyósékra (ha nem szopik már) teljes napra, éjszakára?

Figyelt kérdés
A sztorihoz hozzátartozik, hogy egyszer láthatták még csak másfél hónaposan, mert nagyon távol lakunk. Most megy köztünk a vita, én nem tudom elképzelni, hogy ez a babámnak jó lenne, azt meg pláne nem, hogy én túlélném azt a napot... Ez így "szokás", ez a normális, hogy már ilyen picinek is ott hagyják az anyukák?
2011. jún. 18. 22:48
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nem lenne az ég világon semmi programom a babám nélkül, tehát igazából el akarnak paterolni, hogy csak vele lehessenek.
2011. jún. 18. 22:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Számomra kizárt dolog:)

3 gyerekes anyuka

2011. jún. 18. 22:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tenném!
2011. jún. 18. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én "laza anyukának" számítok, de azért így nem adnám oda. Max. egy-két órára! De így, hogy egyszer látták eddig?!

Anyukám már 3 hetes kora óta többször volt egyedül (a mi lakásunkban) a kislányommal, mert ilyenkor intéztem ügyeimet (orvos, bevásárlás, stb.) Ahogy idősebb lett ,egyre többször voltak együtt órákat, és kb. 9 hónapos lehetett, mikor először voltunk nélküle esküvőn, és reggel jöttünk haza, jól elvoltak anyuval :) (ja, az enyém 3 hónapos koráig szopizott, tehát ez sem volt gond).

2011. jún. 18. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
az enyémekre sokszor vigyáztak a nagyik akár napokig is. de ők az elsőnaptólismerték a gyerekeketés a gyerekek is őket. minden héten többször találkoztak,hétvégén ott voltak..... "idegenre" (hiszen az anyósod a gyereknek idegen és nekik is a gyerek) nemhagynám
2011. jún. 18. 22:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog!! Mivel egyszer látták nem ismerik a reakcióit!! Nagyon pici még ahhoz hogy egész nap ne legyél vele!
2011. jún. 18. 22:59
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
majd később..
2011. jún. 18. 23:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

És mindent tudnak, hogy mit-hogy kell csinálni? Én mire ráhagytam anyósomra a fiamat egész napra addig legalább 4-5 napot úgy töltött el vele, hogy én is ott voltam, tudnia kell mindent, nem akartam, hogy ezen filózzak nap közben...

Ja mellesleg először 1 évesen maradt ott egész nap, akkor is éjjelre hazahoztam.

2011. jún. 18. 23:06
 9/21 A kérdező kommentje:

Óóó, dehogy tudnak, mikor itt voltak, és a gyerek szopta az ujját, már mondták, hogy csináljak tápszert, mert éhes. Mondtam, hogy egy gyerek nem csak azért szopja az ujját, mert éhes, pláne, ha egy órája evett. Meg hasonlók.

Megerősítettetek, köszi. Azt hiszem, lesz még vitánk, hiába szeretem őket nagyon, ezt nem tudják megérteni, nem az ő érdekeit fogom nézni, hanem a gyerekét. Csak most én vagyok a szemét, aki irigy.

2011. jún. 18. 23:12
 10/21 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy az "egyszer látták"-hoz hozzátartozik, hogy 5 napot töltöttek nálunk. De ez szerintem sokat nem változtat.
2011. jún. 18. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!