4 hónapos babát lelkiismeret furdalás és idegesség nélkül rá lehet hagyni anyósékra (ha nem szopik már) teljes napra, éjszakára?
Számomra kizárt dolog:)
3 gyerekes anyuka
Én "laza anyukának" számítok, de azért így nem adnám oda. Max. egy-két órára! De így, hogy egyszer látták eddig?!
Anyukám már 3 hetes kora óta többször volt egyedül (a mi lakásunkban) a kislányommal, mert ilyenkor intéztem ügyeimet (orvos, bevásárlás, stb.) Ahogy idősebb lett ,egyre többször voltak együtt órákat, és kb. 9 hónapos lehetett, mikor először voltunk nélküle esküvőn, és reggel jöttünk haza, jól elvoltak anyuval :) (ja, az enyém 3 hónapos koráig szopizott, tehát ez sem volt gond).
És mindent tudnak, hogy mit-hogy kell csinálni? Én mire ráhagytam anyósomra a fiamat egész napra addig legalább 4-5 napot úgy töltött el vele, hogy én is ott voltam, tudnia kell mindent, nem akartam, hogy ezen filózzak nap közben...
Ja mellesleg először 1 évesen maradt ott egész nap, akkor is éjjelre hazahoztam.
Óóó, dehogy tudnak, mikor itt voltak, és a gyerek szopta az ujját, már mondták, hogy csináljak tápszert, mert éhes. Mondtam, hogy egy gyerek nem csak azért szopja az ujját, mert éhes, pláne, ha egy órája evett. Meg hasonlók.
Megerősítettetek, köszi. Azt hiszem, lesz még vitánk, hiába szeretem őket nagyon, ezt nem tudják megérteni, nem az ő érdekeit fogom nézni, hanem a gyerekét. Csak most én vagyok a szemét, aki irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!