Okozhattam neki valami komolyabb bajt? Rettenetesen furdal a lelkiismeret, hogy hogy lehettem ennyire béna!
Szerintem akkor fájt neki, azóta meg régen elfelejtette..
Biztosan nem lett semmi komolyabb baja.
Nyugi, semmi baja nem lesz. Biztos fájt is neki egy kicsit, de biztos vagyok benne, hogy inkább az ijedtségtől sírt annyira.
Az én kisfiam még most is koppan napi szinten pedig már lassan két éves, hol a szekrény ajtónak megy neki, hol az ajtó félfának ütközik oda... a múltkor úgy megindult lefelé a kertből, hogy a kiskapu fogta meg. Húsvét előtt meg kergette tesómat és nem vette észre a gumihintát, neki szaladt, elszédült és elesett, olyan puklija lett szegénykémnek :S
Később minden naposak lesznek majd ezek a kis balesetek. Majd hozzászoksz :)
Vérömleny? Ugyan már. Egy kis kék folttal megússza, hidd el :)
De aranyos vagy!!!:)
Nyugi majd hozzászoksz!Én is ilyen voltam eleinte, hogy ici-pici dolgoktól (balesetektől), iszonyú lelkiismeret furdalásom volt!
Most múl 1 éves a fiam, és napi szinten történnek ilyenek, már fel sem vesszük!:))
Majd belerázódsz!;)
Csak arra figyelj, hogy ne lássa, hogy te is megijedtél!Én észrevettem, ha pici dolog is történik, rámnéz egyből,és ha látja, hogy megijedek egyből sírni kezd apró dolgokon is!
Ha meg látja, hogy nem izgulok, mondom neki, hogy semmi baj, futás tovább, meg sem kottyan neki!!:))
Szóval ne aggódj, nem lesz baja a babádnak,és Imád most is téged!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!