2 éves 3 hónapos kisfiam rettenetesen hisztis pár napja, ti hogyan reagáltok a hisztire?
Sehogy. Mert amint lát valami reakciót rajtad, már el is érte a célját.
Én otthagyom magára, hagy dilizzen, aztán ha megnyugszik visszamegyek hozzá.
A nagyobbiknál szintén ezt csinálom, miután megnyugodott jön hozzám, hogy anya végeztem:)
NEM FOGLALKOZOM VELE, ez legjobb, ha látja, hogy nem ér el vele semmit, akkor abbahagyja.
Jelenleg a második gyerekem tesztel a hisztijével:-)))
az én kisfiam is sokat hisztizik mostanában,ő két éves és egy hónapos.három hete kezdte a bölcsit,úgyhogy nálunk ez is játszik.én még itthon vagyok szabin,de most ő is,mert beteg
ő is bepróbálkozott az alvással.közölte,hogy nem alszik délben.nem is aludt szombat-vasárnap,akármit csináltam.hétfőn 1,5 óra alatt aludt el,ma öt perc alatt.
én nem fekszem mellé,megy be a kiságyba.ha közli,hogy nem alszik,megmondom,hogy nem baj,de nem jöhet ki a kiságyból,amíg az alvásidő tart,és utána nem nézhet mesés.na ez használt.sajnos az én fiamnak csak a fenyegetés és a zsarolás használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!