Rettenetesen büdöset kakil a babám, normális? (lent)
Elsőre viccesnek tűnhet a kérdés, de nem az. :)
Bírom a szagokat, jártam terepgyakorlaton szennyvíztisztítóban, szemétválogatóban-telepen, szóval nem kényeskedek. A normál babakakit végképp nem éreztem büdösnek. A kislányom 6 hetes, és 2 hete csak néhány naponta (van hogy hetente csak 1 napon) kakil. Nem hasfájós, semmi baja, pukizik rendesen. A doki és mindenki szerint normális a heti 1 kaki. Arra gondolok, hogy nagyon megemésztette a tejet (tehát nem félig megemésztetlenül kakilja ki) és emiatt ennyire büdös. A színe mustársárga. Más is tapasztalt ilyet? Az egymás utáni 3 adagból az első brutális, a 3. már nem vészes, az talán "frissebb" és azért?
:) én pont ma gondoltam erre.
mondjuk az én babám, már eszik husit is.
de az anyatejes kakit,nem éreztem sosem büdösnek
Van egy mini biológiai fegyvered! :)
(bocs)
:D:D:D
Hetente 1x még ki is bírom, csak érdeklődöm. :) Ő 100% anyatejes. Még arra is odafigyelek, h mit eszem.
Jó értelembe mondom, lehet hogy ő ilyen kis büdös gyerek. :)
lehet, hogy ő így dolgozza fel. Egyes babák igenis tudnak büdösek lenni.
Lányom néha olyat nyomott, hogy az apja csak annyit mondott, hogy "ez még én is megirigyeltem tőle". :)
Ha csak ritkán kakil és "áll a kaki odabent egy ideig", akkor szerintem simán belefér, hogy néha igazi kis bűzbomba.
Bocsáss meg kérlek, de a kérdést és a válaszokat olvasva iszonyúan elkezdtem röhögni. Pár hét múlva születik meg a kisbabánk (első baba), és épp tegnap beszélgettünk párommal a pelenkázásról (a jövendőbeli apuka alapból öklendezős-típus). Ezt a kérdést nem zárom be, míg haza nem ér, látni akarom rá a reakcióját!
Viszont, hogy ne csak off legyek: szerintem is attól lehet, hogy tovább tartózkodik a "végtermék" a belekben. :)
Az én férjem is öklendezős, átérzem :)
Na jó, akkor megnyugodtam. Tuti a pangás miatt ilyen. Amikor napi több kaki volt, az nem volt büdi. :)
Vicces a kérdés tényleg, s
kislányom 1,5 éves persze ő már mindent eszik
de néha olyan borzasztóan büdöset kakál hogy majd elhányom magam :)
már a konyhából érzik ha berottyant a kisasszony pedig ő a szoba végében van mi meg odakint..
A mustársárga szín az teljesen rendben van, ilyen a normális anyatejes kaki. Én sose éreztem az anyatejeset annyira büdösnek.
Az a kérdés, hogy te mit ettél előtte, amitől büdös lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!