4 hónapos babát lelkiismeret furdalás és idegesség nélkül rá lehet hagyni anyósékra (ha nem szopik már) teljes napra, éjszakára?
Figyelt kérdés
A sztorihoz hozzátartozik, hogy egyszer láthatták még csak másfél hónaposan, mert nagyon távol lakunk. Most megy köztünk a vita, én nem tudom elképzelni, hogy ez a babámnak jó lenne, azt meg pláne nem, hogy én túlélném azt a napot... Ez így "szokás", ez a normális, hogy már ilyen picinek is ott hagyják az anyukák?2011. jún. 18. 22:48
21/21 anonim válasza:
én nem hagytam ott sem anyósnál,sem anyuéknál.17 hónapos volt,mikor anyuéknál aludt 1 éjjelt,jól viselte.azóta már egy pár napot is eltöltött ott.most anyósom viszi el,kíváncsi vagyok,hogyan alakul,mert őt sokkal kevesebbet látta a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!