A kórházban mellettem feküdt egy lány, akinek 27 hetesen meg kellett szülnie a halott magzatot. Ő végig keményen dohányzott. A velem szemben lévő lány kislánya pedig koponyahiányos lett. Szintén dohányzott. Persze, ki tudja, hogy van-e összefüggés. Nem tudni.
2012. jún. 1. 09:18
12/27 anonim válasza:
Én napi pár szálat elszivtam szoptatás alatt, terhesen is kb 5 szálat. Kisfiam 3 éves,teljesen egészséges,orvoshoz csak évente 1x járunk,a kötelező vizsgálat miatt .Ja,2 évig szoptattam.
2012. jún. 1. 09:24
13/27 anonim válasza:
Klinikai szakpszichológus ismerősöm azt mondja, nem lehet így nyomon követni a dohányzás ártalmait, lehet, hogy 5-6 évesen jön ki viselkedészavarban, vagy allergiás reakciókban, diszgráfiában, pld.
2012. jún. 1. 09:31
14/27 anonim válasza:
két ismerősön gyereke asztmás, bár ők meg vannak győződve róla, hogy nem a cigi miatt...
Anyósom is dohányzott, első gyerekének születésétől kezdve minden baja volt, mai napig is, amit csak el lehet képzelni. Másodiknak semmi, csak annyi, hogy gyakran van megfázva. Harmadik a férjem, neki is gyenge az immunrendszere, és a gyomra, fiatal felnőttként jöttek ki a problémái.
2012. jún. 12. 15:08
15/27 anonim válasza:
terhesseg alatt nem cigiztem, most 2 eves lesz a lanyom, meg szopik, fel eve kezdtem el ragyujtogatni, havonta elment egy doboz. vagyis volt hogy napokig, 1 hetig nem gyujtottam ra. most munkaba alltam, sajnos napi 2-3 szal megvan, de a lanyom csak reggel es este szopik, mielott hazamennek munkaban szivom el az utolsot.
2012. jún. 12. 15:14
16/27 anonim válasza:
lathato baja nincs, remelem nem is lesz!
2012. jún. 12. 15:14
17/27 anonim válasza:
unokaöcsém már felnőtt, de az anyja végig dohányzott. koraszülött lett, és egy idegbeteg. viszont kitűnő tanuló volt, de egy sulit sem fejezett be, mert olyan fura idegileg.
2012. jún. 12. 15:56
18/27 anonim válasza:
előző vagyok. ez most elég kusza lett, de az a lényege, hogy elég antiszociális személyiség, de ennek ellenére nagy koponya.
2012. jún. 12. 15:58
19/27 anonim válasza:
Unokatesóm végig dohányozta a terhességet és a szoptatást. (napi min. 3-5 szál)
Most 2,5 éves a kisfia, viselkedés zavaros, agresszív, el van maradva minden téren a fejlődésben. Egy nehéz természetű gyereket szorozz meg tízzel, na olyan a kissrác.
Nyilván nem lehet 100 százalékig bizonyítani, hogy a cigi miatt, de nyilván pozitívan sem hatott. Meg naná, hogy nem mesélték el a dokinak sem amikor fejlesztésre kezdték hordani...
2012. jún. 12. 16:47
20/27 anonim válasza:
Anyukám dohányzott, én a fél világra allergiás vagyok, fúvókát + orrspray-t + tablettát szedek minden nap télen-nyáron, különben MEGFULLADOK. Pluszba van vésztartaléknak egy durvább fúvókám is légszomj esetére, és egy durvább orrcseppem is durvább allergiás szénanátha esetére. Az egész életem egy fuldoklás. Ha gazos vagy poros helyre vagy a belvárosba (koszos a levegő) megyek, úgy elkezdek fuldokolni, hogy majdnem meghalok. Maszkot hordok, maszkban takarítok, maszkban járok az utcán. Ha olyan ember van a közelemben, akin illatszer van, elkezdek fuldokolni és tüsszögni. Mindig fuldoklok és tüsszögök. A fél gyerekkoromat kórházban töltöttem, többször műtöttek, gyerekkoromban mindenhová egy kis táskával mászkáltam, amelyben volt vagy 10-féle gyógyszer. Nagyon nagy szükség volt erre a táskára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!