Azelőtt leginkább fekve, de nagyon megfájdult a hátam.
4hónapos
2012. máj. 26. 08:44
2/12 anonim válasza:
Éjszaka mindig fekve szoptattam. Sokszor el is aludtam, és akkor aludtunk együtt reggelig. Bár fájt a hátam emiatt, az igaz. Főleg a 2. babával, az elsővel meg sem kottyant a dolog.
2012. máj. 26. 09:46
3/12 xStefix válasza:
Nappal ülve, kezdetben törökülésben, később fotelban. Kispárnával.
De volt egy időszak, amikor nappal is inkább fekve, hogy ne ébredjen vissza az elalvásból.
Éjszaka pedig fekve, együtt aludtunk.
2012. máj. 26. 11:16
4/12 anonim válasza:
Mindig ülve, bölcsőtartásban, három és fél hónapos.
2012. máj. 26. 15:42
5/12 anonim válasza:
10 hónapja fekve, más póz nem kényelmes vagy csak béna vagyok ;)
2012. máj. 26. 18:31
6/12 anonim válasza:
Nappal ülve szoptattam úgy 7-8 hós koráig (utána már nehéz volt a feneke). Éjjel fekve az első perctől kezdve. 25 hónapig szopott.
2012. máj. 26. 19:36
7/12 anonim válasza:
Én 5 napos korától ülve szoptatom,úgy hogy Ő is ül,vagyis függőleges helyzetben van!Éjjel pedig én egy kicsit hátrébb dőlök,Ő pedig olyan mintha hasalna a mellkasomon!
Erős a tejleadóreflexem,csak így tud enni...Van egy 2,5 évesem (aki szintén szopik) Vele mindig előfejtem...De most nincs ennyi időm és ez a póz bevált!
Ma 3 hetes a kicsi
2012. máj. 27. 08:48
8/12 anonim válasza:
Esténként kis párnára teszem és fekve, nappal ülve vagyok és úgy.
7 hónapos. :)
2012. máj. 27. 08:51
9/12 anonim válasza:
A kórházban még fekve de nekem kényelmetlen volt és csak az egyik mellemet fogadta el. A másikból nem szopizott. Amióta hazajöttünk csak ülve szopiztatom éjjel nappal. A hátam eleinte fájt, de relax szék beszerzése után, már most kényelmes a szoptatás. 9 hetesek vagyunk.
2012. máj. 28. 11:25
10/12 anonim válasza:
mindig ülve, bölcsőtartásban.
a legelején, amikor még fájt a gátsebem, és rossz volt ülni, fekve, de a kicsi cicimet nem volt könnyű a szájába tenni :)
10 hós kislány anyukája (csak hogy icipici cicivel is műxik a szopi :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!