Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukatársak, akik "sztereóban...

Anyukatársak, akik "sztereóban" szoptatjátok a nagyobbik és kisebbik gyerkőcöt is: hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Meddig tervezitek a nagyot szopizni hagyni? Vagy majd leszokik magától? Nekem már néha olyan elegem van, viszont látom, hogy most sokkal jobban igényli, és nem is sajnálom tőle, csakhát na.

2 éves a nagy, 5 hetes a kicsi.

2012. máj. 14. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy nőtt a tejed mennyisége a pici megszületése után?
2012. máj. 14. 23:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Teljesen elapadt a terhességem kb 4. hónapjában, ekkor volt 1,5 éves a fiam. Nem zavarta hogy nem jön a ciciből semmi, rendületlenül cumizott rajta.

Aztán a szülést követő napon kezdett újra indulgatni, és ezúttal megúsztam a bedurrant cicik időszakát, szépen fokozatosan nőtt a mennyiség. Miért kérded?

2012. máj. 15. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Soha nem tudtam hogy működik ilyenkor a mell. Ugye azt mondják, hogy a tej összetétele mindig a babához igazodik. Mivel te két különböző korú babát szoptatsz, nem tudtam melyikhez igazodhat, de ezek szerint a picihez.:) Nagyon okos ez a természet.:) Gratulálok a babához és a 2 évesedhez!
2012. máj. 15. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Igen, végülis a kicsi számára fontosabb a tökéletes összetétel. A nagynak ez már csak "féltékenységcsökkentő". :) Szívni pl már nem is tudja úgy ahogy a kicsi, a technikát már elfelejtette, csak leszopogatja ami jön belőle.

2012. máj. 15. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 9 hétig bírtam!Vagyis egykicsi rásegítéssel a nagyügyesen abbahagyta!

Szóvala kicsinek nagyon makacsés csúnya szájpenésze lett,mire adokinőnk azttanácsolta, hogy leheta nagytól van...

Én azt mondtam a nagy lányomnak, hogy nehogy ő is elkapja amíg a kicsinek betega zsája ne cicizzen!Elfogadta,nem is sírt!1 hét után azt mondta,hogy a hugica meggyógyul akkor sem kérimár a cicit, mert Ő márnagy lány...:)Nagyon büszkevoltam!2év 7 hónapés 4 nap után hagyta abba!

Ez júli 8-ánvolt múlthéten kérdeztem meg tőle nem hiányzik e anya cicje,és azt maondt nem!:)

Én nagyon nagyon fogytam amígmindenki szopizott,amúgy nekem is sokkal sűrűbben kérte,de csak vgay 6 hétig,aztán visszaállt amegszokott csak este..

Amúgy a terhesség alatt úgy alakul a tej,hogya 16.héttől már a pocakbabánaktermelődik a tej!Akkor csöklken le drasztikusan, és sok csemete akkor hagyja abba..De vannak kitartóak!Az énlányom simánvisszahozta magának a kellő mennyiséget!Nem is volt beteg tavaly decemberóta!:)

Nálunk a kicsi már aszülőszobáról úgy ment acsecsemőre öltözni,hogy tej folyt orrán száján:)

minden növekedésudrádon simán túlléptünk ( a nagyszopija miatt szerintem) szinte észre sem vettük!

2,5 éves és 3,5hós csajok anyuja

2012. aug. 21. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nálunk továbbra is igényli a nagy, főleg reggel. Az estit már többé-kevésbé sikerül kiváltani meséléssel. :)

2012. aug. 24. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!