Nekem ez a kérdés szülés előtt nagyon fontos volt, de valahogy minden megváltozott szülés óta. Szeretem a férjemet, de a libidóm szinte a nullával egyenlő. Visszatér valaha is a szülés előtti libidó? A babám most 2 hós, valószínű, hogy még hónapokig ez így marad akkor? Ti hogy éltétek meg ezt az időszakot?
igen volt ilyen, de 3 honap utan ujra olyan aktiv volt mimt az elott.
csak probalj nem a gyerekre koncentralni allandoan. mert engem az farasztott ki es vette el a kedvem.
2012. máj. 25. 15:22
2/9 Yoperhonen válasza:
3 hete szultem s majd megzavarodok h mikor telik mar le a 6 he gyermekagy...remelem jol gyogyul a gatseb, s a kedvem is igy marad. De figyu kedves kerdezo, azert mert neked mincs kedved azert remelem az emberedet nem hanyagolod el!! Egy kis segitsegre igazan ra tudod magad venni, meg ha nem is vagy nagy huncut kedvedben...
2012. máj. 25. 16:15
3/9 anonim válasza:
Leginkább úgy vagyok vele, hogy eszembe sem jut... Pedig előtte én sem voltam szende szűz. Olvastam, hogy normális, de már nekem is rémisztő, mennyire "frigid" vagyok a téma iránt... 4 hónapos a babám, gondolom, ahogy majd csökken a napi szopik száma, úgy alakul a dolog.
2012. máj. 25. 17:41
4/9 anonim válasza:
Én nagyon-nagyon-nagyon várom, hogy leteljen a hat hét... :) De én meg terhesség alatt nem bírtam rágondolni sem.
2012. máj. 26. 09:17
5/9 anonim válasza:
Ha még nincs menstruáció, mert szoptattok, akkor az normális, hogy nincs libidó sem. A szervezet most nem az új gyermek nemzésére (elvileg a szex ezért van) koncentrál, hanem a baba ellátására.
2012. máj. 26. 09:48
6/9 anonim válasza:
a szoptatás és a libidó összefügg, a hormonok miatt ;)
egyik gátolja a másikat, ez teljesen természetes, csak egy "monogám" társadalomban meg igény szerint szoptatásnál ez nehéz szituáció
2012. máj. 26. 14:18
7/9 anonim válasza:
Talán azért lehet, mert nagyon sok energiát elvesz a baba (ami normális). Nekem nem volt gátsebem, és ahogy abbamaradt a gyermekágyi vérzés, újrakezdtük a szexet, és nagyobb volt a szexuális étvágyam, mint előtte. Hozzá kell tenni, hogy nagyon jó babám van, nem üvölt non-stop, stb, úgyhogy marad idő/kedv/energia. De ez változó, valaki fél évig nem kívánja... megjön majd a kedved biztosan, csak a férjed ne hanyagold el nagyon, biztosan neki is nehéz!
2012. máj. 28. 09:35
8/9 anonim válasza:
Ezzel nekem sem volt problémám szülés után.Azzal már inkább,hogy teljen már el a 6 hét.:) Viszont szülés előtt 2-3 hónappal alig bírt rávenni a férjem egy kis hancúrra.:) Féltem,hogy ez így marad,de minden megváltozott jó irányba.Az biztos,hogy vissza kell szokni erre a mozgásformára (nekem mjdnem 2 hónapba telt,mire minden úgy működött,mint a baba előtt),de megéri türelmesnek lenni.Most már csak a 3 hónapos kisfiam az "akadálya" a szexnek :D.
2012. máj. 28. 11:21
9/9 anonim válasza:
a prolaktin hormonszint magas ilyenkor, ami csökkenti a libidót.
nekem anno azért nem jött össze a baba, mert magas volt a prolactin szintem. bogyótl helyreállt, és a szexuális étvágyam is nagyon megnőtt.
Az első lányom után nem igazán foglalkoztatott a szex, rikán is bjtunk össze. Most a második babámat szoptatom már, és most újra gyakran szeretkezünk. Nem tudom, mi az oka... Pedig gumizunk, és azt meg annyira utáljuk, anélkül többször csinálnánk.
Most sajnos megvan, de nehéz kivárni, hogy leteljen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!