Szoptatós anyukák szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma 10 hetes a kisfiam. A kérdésem az lenne, hogy nem tul sok a 2 óránki szopás? Már kikészülök, hogy szinte szoptatással megy el a nappal is és az éjszaka is. Két kilót hízott mióta haza jöttünk, ebböl ugy gondolom, hogy akkor csak tápláló lehet a tejem. Egyszeri evésre is elég egy cicimböl, mert mikor már nem kéri még akkor is van benne tej, megnéztem. Este fürdés után alszik esetleg 4 órát de 2-3 óránként szopizik. Fog ez változni? Vagy valamit rosszul csinálok? Segitsetek!2012. máj. 28. 18:15
1/14 Bubu18 válasza:
Az én fiam is igy evett,söt volt hogy este 1 óránkét pedig böven volt tejem.Ahogy növekszik változni fog.Nálam a védőnő le szidott hogy hogy igy etettem.De a fiam tudta mikor éhes.
2/14 anonim válasza:
lanyom is pont igy evett, soha nem allt at a 4 oras evesre, max 3 orat bir ki most is, ejjel pedig 6-ot most 7 hos
3/14 anonim válasza:
Mit nem adnék, ha csak 2 óránként enne a lányom... Kezdetektől óránként eszik, pedig bőven van tejem, csak ő ilyen típus. Sőt, az első hetekben gyakorlatilag 24 órában rajtam volt. Most éjjel 3-4 órát is kibír, de nappal sokszor eszik keveset. Ő ilyen, a lényeg, hogy szépen hízik. Lehet, hogy nálatok majd változik a helyzet, idővel legalábbis. Kitartás, mert lehetne rosszabb is... :)
4/14 anonim válasza:
Nincs ezzel probléma, teljesen normális, ahogy nő, majd csökkenni fog a szopik száma. Nem tudsz vele mit kezdeni, úgyhogy türelem.
5/14 anonim válasza:
Negyedik válaszolóval egyetértek. Tarts ki, nincs más megoldás. De ha már most kikészülsz, holott 10 hetes a gyereked, az elég gáz. Még nagyon hosszú az út addig, amíg át fogja aludni az éjszakákat!
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem is a védőnő azt mondta, hogy ez így sok. Csak ettöl a sok evéstöl meg már hasfájós is lett. Meg elég sok vissza is jön neki. Így aztán mikor egy picit ürül a pocak, megint enni kér. Sokszor már tényleg kifelé borul belöle. Olyan telhetetlen. Végül is szépen fejlődik. Ez a lényeg.
Köszi a válaszokat , akkor nem egyedi eset.
2012. máj. 28. 19:21
7/14 A kérdező kommentje:
A kikészülést azért nem olyan komolyan gondoltam. csak egy kicsit gáz, hogy sehová nem tudunk elindulni, mert mindig szoptatok. És a család meg nem igazán érti meg. Sőt azt is mondták, hogy ne adjak neki annyit enni. De ha kéri meg van is mit. A gyerek tudja mennyi kell neki szerintem.
2012. máj. 28. 19:24
8/14 anonim válasza:
Hát az anyukalét az ilyen.
Majd később picit lazább lesz, de főleg majd csak a 6. hónaptól, és akkor már mozgékonyabb lehetsz majd.
Vagy lefejhetsz tejet cumisüvegbe, és úgy tudtok útnak indulni, de ugyebár az sem egy egész napos sétára futja. :) Az ember lánya sok mindenről lemond a gyerekért. Nem könnyű feltétlenül mindig anyukának lenni, de mégis a legnagyobb öröm tud lenni. Kitartást! :)
9/14 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de nem biztos, hogy éhség miatt sír. Nem lehet, hogy csak cumizni akar rajtad, viszont így tej is megy a szájába, ami ugye felesleg, így vissza is bukja.
10/14 anonim válasza:
Kedves utólsó, nem pontozlak le, van olyan baba valóban, akinek a komfortcicizésre nagy szüksége van. A lányom volt ilyen, non-stop lógott a cicin, a fölösleget vissza is bukta. Akkor oldódott meg a helyzet, amikor felfedezte a saját ujját. :-)) Cumit hiába adtam neki, el se fogadta, az ujját viszont megszerette és néhány hónapig jól elvolt vele. Aztán úgy 9 hós kora körül már elég volt neki a normál szoptatás, ujjszopi nélkül, le is szokott róla szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!