Szoptatós anyukák szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma 10 hetes a kisfiam. A kérdésem az lenne, hogy nem tul sok a 2 óránki szopás? Már kikészülök, hogy szinte szoptatással megy el a nappal is és az éjszaka is. Két kilót hízott mióta haza jöttünk, ebböl ugy gondolom, hogy akkor csak tápláló lehet a tejem. Egyszeri evésre is elég egy cicimböl, mert mikor már nem kéri még akkor is van benne tej, megnéztem. Este fürdés után alszik esetleg 4 órát de 2-3 óránként szopizik. Fog ez változni? Vagy valamit rosszul csinálok? Segitsetek!2012. máj. 28. 18:15
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Érdemes volt panaszkodnom. Az éjszaka csak egyszer kért , meg reggel 5-kor cicit. Modjuk nagyon kevés ilyen laza éjszaka van. Végül is örülök, hogy rengeteg tejem van, mert , hogy ilyen sokszor kér még több termelődik. Anyósom azt mondta ne adjak neki annyit, mert az ő gyerekei ki bírtak 4-5 órát is. De ő nem tudott szoptatni anno, nem volt elég teje. Szerintem az anyatejes babák hamarabb megéheznek. Én adok neki, ha kéri.
2012. máj. 29. 09:09
12/14 anonim válasza:
Jól gondolod, az anyatej sokkal könnyebben emészthető, mint a tápszer!
Én is igény szerint szoptatok, van, hogy óránként kérezkedik fel a Fiam (megszomjazik a nagy munkában :))
Kitartás!
13/14 A kérdező kommentje:
Ja az én kisfiam és rágja a kezét iszonyatosan a cumi nem is kell már neki azt kiköpi. De ő ettöl függetlenül ugyanugy kéri a cicit. Köszi mindenkinek.
2012. máj. 29. 18:19
14/14 Kiki01 válasza:
Az én kislánykám (3 hónapos) is nemrég találta meg a hüvelykujját, és azóta ő is kevesebbet akar cicizni. De még így sem bír ki 3 órát:) Kitartás, majdcsak elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!