Szoptatós anyukák, nem szokott ciki lenni apa előtt, amikor este "felemás" a melletek?
Már hogy lenne az.
Akkor már idegenek előtt sokkal cikibb napközben, mert hogy ez akkor is látszik.
Nekem egyik gyerekem az utolsó hónapokban már csak egy ciciből szopizott, a másikból egyáltalán nem. Kétszer akkor volt az, amelyiket "használta". De meleg nyár volt, és én bizony felvettem a szoros pólóimat...
Nem ciki :-)
Mondjuk ő bent volt szülésnél végig; nem hiszem, hogy valaha bármi "ciki" lesz előtte :-)
Eleinte az első babánk idején nekem is ciki volt (neki nem őt tökre nem zavarta) most a harmadikat szoptatom és tudom ez ÁTMENETI időszak és nem érdekel ez hogy most egyik kisebb vagy nagyobb bár én este PONT nem vagyok így mert este egy maratoni cicizéssel a fiam mindkét mellet kiüríti (5hós).
Akkor már a megváltozott testem és bőröm sokkal nagyobb ciki mert az szopi után se fog megváltozni (nem a fogyásra gondolok, mert szerencsére a plusz kilók már lementek de a bőröm egy katasztrófa).
Nem ciki egyáltalán, ha szeret akkor így fogad el ahogy vagy. Ráadásul a közös gyereketeket szoptatod :-)!
Az én férjem bent volt a szülésen, utána látta a gátsebem, sőt ő gyantáz...:-). Nagyon profi (mondtam is, hogy szakmát tévesztett), anno a kozmetikusom nem csinálta meg ilyen jól :-).
Engem jobban zavart,mikor sex közben szembe spricceltem tejjel! :)
A méret már nem!Nekem nem is lett egyforma :(Bár még szopik a lányom,de nagy különbség van köztük sajna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!