Szoptatós anyukák, ti hogyan altatjátok a picit? Meddig tartott az éjszakai cicizés? Hogyan alakult ki az éjszakai alvás?
nem vagy béna.Minden baba más.Amikor az én babám csinált ilyeneket és ott aludtam vele,így valamennyire én is tudtam pihenni.
Hány kilóval született,hogy 6 hetesen 7 kiló?
figyelj ide, most akkor leírom, hogy az én babám kb. 3 hónapig azt csinálta, hogy gyönyörűen evett-aludt-evett kb. du 5ig, akkor vmi történt vele, és nem viccelek de éjfélig, 1ig is fentvolt, és ez minden nap menetrendszerűen.
Azt hittem itt a világvége.
DE. Utánaolvastam, és ez nem egyedi eset ám, sőt nem is mi ketten vagyunk ilyen bendzsák. Kb. 3 hónap kell a babáknak (legalábbis nagyon soknak) hogy egyrészt áttérjenek az anyatejes szopira. És ez is érdekes, mert nekünk ugye "természetes" hogy szoptatni kell, de nekik nem az, és egy új tápanyaggal kell a kis bélrendszerüknek megismerkedni. ez vezet hasfájáshoz, nyugtalansághoz, késői büfizésekhez....Másrészt igen, nagyon sok babának idő kell a nappal-éjjel közti különbség megtanulásához.
3 hónapos elmúlt, amikor hirtelen "elvágta" nála vmi ezt a dolgot, és mostmár fél 8kor alszik mint a bunda, kb. éjjel 3ig.Akkor egy szopi, aztán úgy fél7ig megint alszik. Nekem si van időm pihenni, és helyrejött a "lelkibékém" is:) szóval kitartás!!!!:)
7-es vagyok:
Hát persze hogy nem vagy egyedül, fel a fejjel, egyszerűen ki kell bírni ezeket az időket! Ez már csak így van a babákkal. Persze vannak olyanok is, akiknek végképp nincsenek ilyen gondjaik, dehát ahány baba, annyi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!