Gyermekedet megzavarta álmában, gyakrabban ébredt, mikor éjszaka is elkezdett forgolódni, pozitúrát váltani?
Kisfiam 5,5 hónapos, már régóta forgolódik, kúszik. Korábban mindig a hátán aludt (így tettem le) de 1-2 hete már jobban szeret a hasán, vagy az oldalán. Elég sokat forgolódik, néha szegényem még a fejét is beüti a rácsba. Körbe közlekedik az egész ágyban. És sajnos többször fel is ébred, néha olyan, mintha nagyon elfeküdné a karját, vagy elzsibbadna. Tegnap este olyan kitekert pózban aludt, alig tudtam "kibogozni" :)
Mikor "tanul meg" álmában úgy megfordulni, hogy nem ébred fel?
Az én kislànyom most 14-én lett 5 hónapos és pontosan ezt csinálja kb. 2 hete....
Folyamatosan forog a hasára, az oldalára, körbe-körbe, mint az óramutató, a fejét hàtra tekeri.
Van, hogy 20 percenként fel kell hozzá kelni...és érdekes, hogy nappal nyugodtan alszik...
Látom már régebben tetted fel a kérdést...vàltozott valami?
Mennyi idő kellett hozzá? Jól jönne egy kis bíztatás...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!