Szoptatós anyukák, ti hogyan altatjátok a picit? Meddig tartott az éjszakai cicizés? Hogyan alakult ki az éjszakai alvás?
Figyelt kérdés
Engem az őrületbe kerget az altatás. Cicizik, böfiztetem és ezek után két folytatás van: vagy elalszik de felébred 10 perc múlva mert beragad a büfi állandóan, ami nem hagyja aludni, Vagy nem is alszik el, csak egy órás küszködés után, amikor is cumit nyomok a szájába,mert szopási ingere van , anélkül nem tud elaludni. És ez megy éjszaka, hajnalban, alig alszom emiatt. Ráadásul ahelyett, hogy csökkenne az éjjeli ébredések száma, néha három után óránként felébred, hol enni, hol kakilni....Csak én vagyok ilyen béna????2012. ápr. 16. 21:15
11/11 A kérdező kommentje:
Csak azt nem akarom, mint a lányommal,ő már három éves , de a mai napig felébred inni éjjel. Megszokás.. Korábban volt, h fogzás miatt 12-szer cicizett éjjel egy évesen. Brrrrr.
2012. ápr. 20. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!