Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt kinek, mikor...

Szoptatás alatt kinek, mikor jött meg először?

Figyelt kérdés

Volt valami előjele, hogy meg fog jönni? Csak a szokásos tünetek, vagy volt valami új is? Mennyivel előtte?

Kb. egy hete megmagyarázhatatlan gyomoridegem van, olyan, mint a szülés utáni depi volt az első gyereknél. Öt hónapja szültem/szoptatok, nem emlékszem, hogy először mikor jött meg a szopi alatt, gondolom ha mostanában megjön, az normális, nem? Szinte szeretném, hogy jöjjön meg, és meglegyen a magyarázat erre az egész napos rossz érzésre.

2012. máj. 28. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia fiamal 14honaposan jött meg lányom most 13honapos és most jött meg elöször elötte kb 3napal 1csepp alvadt vér volt aztán sejtetem lesz valami de csak rá pár nap mulva lett még mindig szopizik
2012. máj. 28. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
6 hónap után. Szinte azonnal, hogy elkezdett kanalanként szilárdat kapni:) A természet fantasztikus:)
2012. máj. 28. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első lányom szülése utnán 7 hónappal (6 hósan kezdtem el mellétáplálni)

A másodiknál 5 hóappal szülés után. Őt 4 hónaposan kezdtem gyümölcsöztetni, mert a tej nem volt elegendő.

Szoptatás mellet, mindkettő.

2012. máj. 28. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
ja, egyiknél sem éreztem semmit, csak reggel éreztem, hogy nedves a lábam között, azt hittem, nagyon leizzadtam (nyár volt mindkét alkalommal).
2012. máj. 28. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
6-7 hónap után jött meg, pedig még mindig szoptatok (17 hónaposat). Nem voltak új tünetek
2012. máj. 28. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!