Mikor ettetek először paprikát szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
8 hetes a babám, egy jó kis lecsót ehetek? Szerintetek?2011. dec. 12. 11:13
1/8 xStefix válasza:
Próbáld ki. Ha nem vagy biztos magadban, akkor csak keveset, hogy ha gondot okoz neki, akkor lehetőleg ne annyira.
2/8 sumergo válasza:
Paprikát már első nap, mert a kórházban minden reggelihez adták. Viszont a paradicsommal gond lehet, de próbáld ki, különben nem fogod tudni.
3/8 alaszka válasza:
Én is ettem már a kezdettől, de mondjuk az én babámnak mindentől fájt a hasa, ha csak vajas kenyeret ettem, akkor is. Ha paprikát vagy lecsót ettem, akkor se sírt jobban mint máskor...
4/8 anonim válasza:
Én csak nyersen nem mertem enni a paradicsomot + paprikát.
Bár így is nagyon óvatos voltam, és csak a 3. hónaptól ettem lecsót. Nyers paprikát sokkal késöbb.
5/8 anonim válasza:
Szülés előtt is 1 órával azt ettem vacsira, és másnap reggelire is. (este szültem).
Semmi gond nem volt vele nálunk.
6/8 anonim válasza:
Szülés utáni nap az volt a korházban a reggeli..Ugyhogy nagyon hamar a szülés után
7/8 anonim válasza:
én kb. pont 8 hetes korában ettem lecsót, semmi gond nem volt.
8/8 Harangozó Sára válasza:
Én már a legelején mindent ettem mindhárom gyerekemnél,egyik sem volt hasfájós! :) Kis mennyiségben egyél először, s ha nem okoz gondot a babánál, akkor nyugodtan eheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!