Mit tegyek? 2hetes a kislányom és szoptatom úgy néz ki elkaptam ezt a vírusos hasmenést a babámnak semmi baja szoptathatom tovább nincs lázam, szerintetek el kaphatja?
Isten ments hogy most abbahagyd. A tested antitesteket termel a betegseg ellen, ezt a tejen keresztul adod at a babadnak. Az o immunrendszere meg nem eleg fejlett az antitest gyartashoz, igy ez az egyetlen modja, hogy megvedd a betegseggel szemben.
Magadra fokozottan figyelj oda, igyal sokat es etkezz rendszeresen meg akkor is ha nem esik jol, mert a szervezeted annyit fel fog szivni belole legalabb, hogy a tejed ne apadjon el.
Jobbulast!
nekem is 2 hetes a fiam és nekem pedig a torkom fáj,meg köhögök..
semmiképp ne hagyd abba a szoptatást,ő így az anyatejjel kapja meg a betegségre az ellenanyagot amit a szervezeted termel..nálunk a 3 évesem 3 hete beteg.náthával kezdődött,lett belőle arcüreggyulladás,most pedig középfül gyulladása van..eddig a picur nem kapta el és reméljük nem is fogja..
Próbál meg olyanokat enni inni ami nem csinál savat...főt krumpli,háztartási keksz,pirítós,világosra főzött tea simán...
mielőbbi gyógyulást kívánok neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!