Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Dohányos Anyukák! Ti mikor...

Dohányos Anyukák! Ti mikor gyújtottatok rá először szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Ha este mikor a pici(8 hónapos)alszik egyhuzamban 5-6 órát és elszívok 1-2 száll cigit az mennyire változtatja meg a tej ízét?És a baba hogy reagált?
2012. ápr. 24. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én amíg szoptattam nem gyújtottam rá ( 3 gyerekem van és 1 éves korukig szoptak) én úgy tudom átmegy a tejbe mindenféle káros anyag...magamról tudom hogy esti 1 szálnál úgyse állnék meg, és egy szálnak semmi értelme se volt számomra :D dehát ez én vagyok.

van egy ismerősöm aki nagy büszkén szoptatott még amikor a gyereke 14-16 hónapos volt hogy ő mennyire jót tesz de közben meg füstölt mint a gyárkémény már az elejétől...

2012. ápr. 24. 13:22
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Inkább hagyd abba a szoptatást,mint hogy úgy szoptass,hogy közben dohányzol!
2012. ápr. 24. 13:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megírni,hogy tapasztalatokat kérek nem tanácsot vagy véleményt!
2012. ápr. 24. 13:32
 4/14 anonim ***** válasza:
32%

Az én lányom 5 hónapos, kizárólag anyatejes volt, amikor először elszabadultam egy szolid buliba, és ott elszívtam egy szál cigit. Nagyon kívántam és után majdnem a belem kihánytam tőle (bocsi). Utána nem gyújtottam rá, csak bő 1,5 évre rá, amikor már leszokott a lányom.

Nem hiszem, hogy 1 szál cigi bármi kárt okozna, de mi lesz, ha utána kell a 2. a 3. szál is??? Ha kibírod, hogy nem cigizel rendszeresen, akkor 1 szál belefér.

2012. ápr. 24. 14:02
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Előző vagyok: A lányomnak nem tűnt fel a cigi... :)
2012. ápr. 24. 14:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok láncdohányos.Sőt!Csak mostanában esténként kiszoktam ülni a teraszra és néha megkívánom a cigit.Lehet hogy az első slukk után el is oltanám.Annak idején csak is Kárpátia koncerten gyújtottam rá.Kb 2-3 szálat.Összegezve nekem elég volna 1db cigi 2 évre!Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 24. 14:10
 7/14 anonim ***** válasza:
65%

Köszönöm a lepontozást!Persze akkor dohányozzunk meg drogozzunk nyugodtan,mert a lényeg az anyatej mindegy milyen káros anyaggal van mérgezve igaz???

(Kérdező,ezt nehogy magadra vedd,nyílván nem rólad írtam)

2012. ápr. 24. 15:27
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
az első vagyok...én tapasztalatot írtam...hogy nekem nem lenne elég egy szál pl. és hogy abban is van káros cucc...nem fogalmaztam véleményt hogy húú de gáz vagy hogy ilyesmire gondolsz, már annál is inkább mert én is full stresszben vagyok most is, ölni tudnék egy cigiért :) viccet félretéve, inkább bírom még nem olyan hosszú az a szoptatás...
2012. ápr. 24. 16:52
 9/14 anonim válasza:
100%

Tisztelt Kérdező

A cigaretta két alkotója káros az egészségre, a nikotin és a kátrány. A kátrány csak az ön tüdejét károsítja a nikotin a véráramba is kerül. A nikotin egy bizonyos általam nem ismert mennyiségben káros lehet a kisgyermekre. Ami belátható az az, hogy amennyiben ön max 1-2 szálat elszív úgy, hogy 4-6 óra elteltével szoptat, véleményem szerint a kiürülés miatt nem lehet káros. Az inkvizítornak csak azt írnám, hogy Csernobil után miért nem ment háborúba. A kérdező értelmes válaszokat és nem hasztalan idióta ítéleteket vár a kérdésére. Az Ön válasza véleményem szerint: vádaskodó, értelmetlen és megalapozatlan. Az ön idióta frusztrációi csak indulatokat és felesleges károkat idéznek elő.

2012. ápr. 24. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a kislányom 11 hetesen váratlanul kórházba (intenzív osztályra) került asztmatikus rohammal, majd kiderült, hogy az ismert, tünetmentes szívhibája rosszabbodott és emiatt műteni kell, ráadásul sem a kórházbqn, sem a szívklinikán nem lehetek mellette éjszaka, akkor este, amikor hazajöttünk a kórházból és az üres kisány látványától órákig zokogtam, majd felnyitottam egy féltve őrzött üveg fügebort és az erkélyen rágyújtottam.

Sajnos 6 napig nem szoptathattam meg, éheztették szegényt, mert közben komoly szívritmuszavara lett, úgyhogy az első 4 napon elszívtam pár szálat (2-3), a tejemet kiöntöttem. Mai napig úgy gondolom, hogy ez a pár szál mentett meg az idegösszeomlástól.

Azóta nem gyújtottam rá es amíg szoptatok (remélem, hogy még sokáig), nem is fogok. Most 9 hónapos, egészséges ;)

2012. ápr. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!