Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nyilvános helyen szoptatás!...

Nyilvános helyen szoptatás! Kinek hol a határ?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy ismerősömmel egy Facebook poszt kapcsán, ahol egy képen egy nő lenge öltözékben áll, kezében egy pohár borra (hozzá tenném, hogy a mellei fedve vannak, a hasa van szabadon) a kép másik felén egy anyuka szoptatja a babáját. A kép aláírása, nagyjából az, ha ha a lenge öltözékű nő bemehet egy étterembe így, akkor egy ott szoptató anyukát se nézzenek ki.

Erre mondta én, hogy hát egy étterembe szerintem már sok.

Mire ő, hogy 2 éves korig bárhol bármikor megszoptatta a gyereket, akár játszótéren is.

Kíváncsi lennék mások véleményére, hogy én vagyok csak prűd, hogy egy étterembe a világért sem szoptatnám meg a gyereket, és egy 2 évest sem a játszótéren. 2 gyerkőcöt szoptattam, soha nem szopiztunk annyira nyilvános helyen, hogy az bárkit is megbotránkoztatott volna, mindig félre tudtam vonulni valahova. Én sem szeretnék pl egy étterembe ülve egy szoptató anyukát nézegetni.

2012. ápr. 16. 14:32
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Így van,a hogy az utolsó mondja, az étterem az utolsó hely ahol pelenkát cserél az ember, mert ha a nyilvános szoptatás nem is, ez jogosan háborítja fel az embereket mert ez undorító. Ne haragudj, nem kötekedni akarok, csak ezt tényleg nem tartom helyén valónak.
2012. ápr. 18. 18:49
 42/42 anonim ***** válasza:

Ha éhes a gyerekem megetetem szinte bárhol,ha nagyon feltűnő helyen akkor textilpelussal letakarva.

Az más kérdés,hogy étterembe,meg ilyen helyekre próbálok akkor menni amikor nem éhes a baba.

Szinte mindent el tudtam eddig intézni,úgy hogy a babám max a kocsi hátsó ülésén kapott enni és utána nyugisan intéztük a dolgunkat.

Aki megszoptatja pl fősuli folyosóján annak biztos nem volt más lehetősége,de nem étterembe való a dolog.

2012. ápr. 18. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!