Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen zöldségeket lehet enni...

Milyen zöldségeket lehet enni szoptatás alatt, ami nem bántja a baba pocakját?

Figyelt kérdés
A fiam most 2 hetes. Eddig csak krumplit és répát ettem.

2012. ápr. 16. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:

bármit, csak figyeld a reakcióját!

nálam mindegyik zöldség, gyümölcsöt bírta!

amit viszont nem bírt, az a tej és csoki.

nyugodtan egyél finom, vitamindús ételeket!

2012. ápr. 16. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ami alapvetően is puffaszt, azt nem ajánlott. Persze próbálkozni lehet, de én csak később mertem elkezdeni, amikor már 4-5 hós volt a gyermekem és ő is elkezdett zöldségeket enni.

Nyomasd inkább a gyümölcsöket addig :) /persze nem az epret :D/

2012. ápr. 16. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
cékla, fehérrépa, brokkoli
2012. ápr. 16. 14:19
 4/6 sumergo ***** válasza:
Kár lenne mindent megvonnod magadtól, mert hátha nem jó a babának. Én eleinte nem ettem káposztaféléket, citrusféléket, babot(azt egyébként sem szeretem, de mindenképp kerültem volna). Aztán szépen lassan mindent kezdtem kipróbálni. Semmi étel nem bántja a kicsim pociját, de az is leht, hogy pontosan azért, mert ezeket az ételeket nagyon kis mennyiségben kezdtem enni, és később növeltem csak a mennyiséget, mikor nem okozott gondot. Fontos, hogy változatosan étkezz, hiszem a tej minőségére, mennyiségére hatással lesz, ha csak krumplit és répát eszel! Almát ettem, és egy pohár tejet mindennap megittam. Ha gond lesz, akkor is ráérsz mondjuk a tejet kivenni az étrendedből. Egyél rendesen! :-)
2012. ápr. 17. 08:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tulajdon képen mindent eszek (kivéve a disznó húst, mert nem szeretem az ízét). Csak sokan mondják, hogy pl a kelkáposztát ne egyem szoptatás alatt, meg a karalábét, stb, mert a babát bántani fogja. Eddig még nem is ettem.

Tejet viszont naponta többször is iszok. Nem látom a fiamon, hogy "szenvedne" tőle. Jó egészségeseket pukizik, de nem nyűglődik.

Akkor majd próbálkozom más zöldségekkel is, mert pl a brokkolit imádom!

2012. ápr. 18. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
az én fiam csak a sárgabarackot és a nyers fokhagymár nem bírta.szerintem egyél bármit és figyelgetsd,de sokszor nem is attól fáj a hasa,mert te vmi olyat ettél,ha sok híg tejet eszik attól is fájhat,kicsit le kell fejni az elejét,s akkor nem olyan híg
2012. ápr. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!