Ami alapvetően is puffaszt, azt nem ajánlott. Persze próbálkozni lehet, de én csak később mertem elkezdeni, amikor már 4-5 hós volt a gyermekem és ő is elkezdett zöldségeket enni.
Nyomasd inkább a gyümölcsöket addig :) /persze nem az epret :D/
2012. ápr. 16. 12:08
3/6 anonim válasza:
cékla, fehérrépa, brokkoli
2012. ápr. 16. 14:19
4/6 sumergo válasza:
Kár lenne mindent megvonnod magadtól, mert hátha nem jó a babának. Én eleinte nem ettem káposztaféléket, citrusféléket, babot(azt egyébként sem szeretem, de mindenképp kerültem volna). Aztán szépen lassan mindent kezdtem kipróbálni. Semmi étel nem bántja a kicsim pociját, de az is leht, hogy pontosan azért, mert ezeket az ételeket nagyon kis mennyiségben kezdtem enni, és később növeltem csak a mennyiséget, mikor nem okozott gondot. Fontos, hogy változatosan étkezz, hiszem a tej minőségére, mennyiségére hatással lesz, ha csak krumplit és répát eszel! Almát ettem, és egy pohár tejet mindennap megittam. Ha gond lesz, akkor is ráérsz mondjuk a tejet kivenni az étrendedből. Egyél rendesen! :-)
2012. ápr. 17. 08:22
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Tulajdon képen mindent eszek (kivéve a disznó húst, mert nem szeretem az ízét). Csak sokan mondják, hogy pl a kelkáposztát ne egyem szoptatás alatt, meg a karalábét, stb, mert a babát bántani fogja. Eddig még nem is ettem.
Tejet viszont naponta többször is iszok. Nem látom a fiamon, hogy "szenvedne" tőle. Jó egészségeseket pukizik, de nem nyűglődik.
Akkor majd próbálkozom más zöldségekkel is, mert pl a brokkolit imádom!
2012. ápr. 18. 14:35
6/6 anonim válasza:
az én fiam csak a sárgabarackot és a nyers fokhagymár nem bírta.szerintem egyél bármit és figyelgetsd,de sokszor nem is attól fáj a hasa,mert te vmi olyat ettél,ha sok híg tejet eszik attól is fájhat,kicsit le kell fejni az elejét,s akkor nem olyan híg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!