Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire ereszkedett meg a...

Mennyire ereszkedett meg a melletek szoptatás után? Eredetileg mekkora volt?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi összefüggés van a kettő között, még fiatal vagyok, és nem voltam terhes, de anyától hallom mindig, hogy neki azért lóg, mert szült és szoptatott. Ez mennyire igaz?
2012. ápr. 14. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát én szültem eddig egyet, szoptatok 17 hónapja, de kicsit sem ereszkedett meg és a formáját sem veszítette el. Egyébként picik, 70B a méretem. Szerintem ez egyébként genetika!
2012. ápr. 14. 11:44
 2/14 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok nekem már 10 éves koromban nőni kezdett a mellem és hamar melltartót kellett viselnem, ezért sajnos megnyúltak a szalagok hamar, elég csúnya cicijeim vannak, bár a férjemnek tetszik,.elég nagy is 100 D-éről indultam mikor terhes lettem a lányunkkal, aki nem szopott sose sajnos, ezért fejtem neki a tejet hát mit mondjak

olyan lett 4 hónap után a cicim mint az aszalt szilva, 100 D-ről lementem 95 C-re ..

most ugyanannyi,10 hetes kismama vagyok, hát majd kiderül 30 hát múlva mi lesz, remélem ez a kisbaba már fog szopni, és nem lesz ilyen ernyedt petyhüdt..jó most nem az mert mert megvan duzzadva meg telt, de ez csak a terhességtől van..

szóval kinek a szoptatás kinek ez,. kinek az..

2012. ápr. 14. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
24 éves vagyok a mellméretem nem változott, terhesség előtt is 100/D volt és szülés után is, annyiból volt jó a terhesség, hogy a tej miatt feszesebbnek látszott és nem lógót annyira, mint előtte, de a baba már igen keveset szopik és a mellem szépen kezd visszaállni a lógós állapotába
2012. ápr. 14. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Első válaszoló vagyok. Nekem a terhesség nem befolyásolta a méretet kicsit sem. Pont akkora, mint előtte volt. 31 éves vagyok egyébként!
2012. ápr. 14. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Hát nekem változott... Régen 80/B jó volt, most (kicsit híztam is) 85/C ami épp jó.Megnyúltak a szalagok szoptatás után,a melleim szinte hátracsaphatósak lettek,pedig elég fiatal vagyok :D És csak 7 hónapot szoptattam.Biztos van benne genetika is,mert anyumé is ilyenek lettek, és azt is tőle örököltem hogy nincs terhescsíkom+ megnyúlt bőr ,ilyesmi :D

22 hónapos kislány anyucija

2012. ápr. 14. 12:01
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

Leírom, pedig már többször le lettem pontozva, és mindig megkapom, hogy hazudok...

De! Nekem nem változtak semmit a melleim. 85/C volt előtte is, utána is.

1,5 évig szoptattam.

2012. ápr. 14. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Nekem tacsifül melleim lettek. 75/b volt, most is ekkora, csak egyáltalán nem feszesek, inkább olyanok, mint egy üres zacsi. :-( ha lenne pénzem és bátorságom, simán megcsináltatanám.
2012. ápr. 14. 12:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Mindig 75/B voltam.Az első terhességemnél nagyot nőtt 90-re.Ez maradt 20 hónap szoptatás,majd újabb terhességig.Második babám még cicizik,17 hónapos,de én már diétázok is -8kg a mellem azonnal kisebb lett.80 melltartót hordok most,amiben úgy áll ahogy kell,de anélkül én úgy látom hogy lejjebb van,viszont a férjem állítja hogy nem ;)Nálam a hormonok is a genetika is és gyanítom hogy lassan a korom is(36)közrejátszik,de elfogadható mértékben szerencsére.Ez teljesen egyedi egyébként,és még a méretekkel sem függ össze,a kötőszövet rugalmasságán is múlik.
2012. ápr. 14. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ, hogy milyen volt előtte. A kicsi mell eleve jobban bírja a szoptatást. Akinek meg eleve kicsit lógott, annak nem feltűnő a változás.

Nekem 80C-75D-s melleim voltak, de olyanok, mintha plasztikai sebész csinálta volna. Szabályos félgömb. Inkább a mellem tartotta a melltartót, nem fordítva. Most, 2 gyerek szoptatása után a mellbimbóim kb. 5 centivel lejjebb mentek. Nem lógnak brutálisan, pólóban melltartó nélkül egyáltalán nem vészesek, de meztelenül nagyon durva a változás. Méretre kb. 80 D-s lett, de még szoptatok. Gondolom majd visszaáll.

2012. ápr. 14. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Én most a 3. gyereket szoptatom. Most épp ép, mert mindig van benne tej, és csak kicsit lóg, de gondolom ha abbahagyom a szoptatást, akkor még változni fog.

Én mellem elég nagy, de nem nagyon változott a mérete, vagyis csak pár hétig a szülések után, akkor D-s melltartó kellett, de most (3,5 hója szültem) elég már a 85C-s is.

Avval nem értek egyet, hogy a kis mell nem ereszkedik meg, mert anyukám (3 gyereket szoptatott) nagyon kismellú volt, és nagyon-nagyon lógott utána a melle. Na annyira az enyém tuti nem fog, ezt már most látni azért.

2012. ápr. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!