Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Így kora reggel valaki SoS...

Így kora reggel valaki SoS tud segíteni? Mi lehet ez a csomó? Gyulladás? Nagyon fáj!

Figyelt kérdés

Kb tegnap délután óta egyre jobban fáj a bal mellem, a hónaljamhoz közelebb valami csomó van, de mintha folyamatosan egyre jobban "beállna". Szoptatni tudtam, az nem fáj, hanem alig tudom felemelni a karom, nem tudom előre kinyújtani....Éjjel már az egész életem lepergett előttem, de férjem szerint ez "csak" valami gyulladás lehet....Nem tudom, hogy menjek dokihoz 2 gyerekkel (2 éves és egy 6 hónapos)

Volt valakinek ilyen? Masszírozással vajon jobb lesz???? (ja, csak az is nagyon fáj) Vagy borogassam? Meleg cseresznyemag párna? Már a második gyermekem szoptatom, de ilyenem egyszer sem volt, teljesen tanácstalan vagyok....

2012. ápr. 13. 07:00
 1/5 anonim ***** válasza:

te is tudod hogy mi nem vagyok orvosok, így nem lehet ezt megállapítani, menj el orvoshoz,

az se mondhatom hogy a csomó ha egyáltalán az, rosszindulatú azt sem mondatom hogy jóindulatú ..

menj el orvoshoz,én azt tanácsolom, ne találgassunk hogy mi lehet.

jobbulást !!

2 éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

2012. ápr. 13. 07:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne masszírozd,mert valószínűleg egy nyirokcsomó gyulladása lehet,és az csak még jobban irritálja. Ha jól esik borogasd,de tényleg mielőbb doki! Apuka, nagyi nem tud vigyázni addig a gyerekekre,vagy legalább az egyikre,hisz gondolom voltál valahogy máskor is dokinál az elmúlt két évben.
2012. ápr. 13. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nekem terhességem alatt volt a hónaljamban egy csomó, doki azt mondta rá, elkóborolt tejmirigy. Nem fájt nekem, igaz kicsi volt, de nálad is lehet ez, bár ugye mi innen.....Be is gyulladhatott, ha talán segít, ha egy ruhapelust forró vízbe mártasz és annyira melegen borogatod vele, ahogy csak kibírod, és masszírozod. De így nem szabad hagyni, mindenképp mutasd meg orvosnak, ha kipróbálod és erre sem múlik el, főleg hogy fáj is. Be is lázasodhatsz, nagyobb baj is lehet belőle. Vigyázz magadra!
2012. ápr. 13. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:

azt mondják nyirokcsomót nem szabad borogatni!!

szoptatós mellet meg mégúgysem !

nekem ezt a dokim mondta, szóval borogatást inkább ne....

2012. ápr. 13. 07:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Huhh, sokféle válasz!

Sajnos a gyerekeket tényleg nem tudom kire hagyni.

Hát akkor viszem őket magammal.Majd az asszisztens addig babázik...

köszi!

2012. ápr. 13. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!