Mindenki cicin altatja vissza a babát?
Figyelt kérdés
Gondolom nem, csak nem tudtam, hogyan tegyem fel a kérdést.
Nálunk csak így megy. Mostanában sokszor ébred a fiam fogzás miatt, s képtelenség másként megnyugtatni. Próbálom, de reménytelen. Néha a nappali alvásoknál is ez a helyzet.
Lassan nem tetszik így a dolog, mert emiatt olykor fogalmam sincs, hogyan vannak az etetési idők, evett e , vagy csak cicizett...
Most még elmegy a dolog, de mi lesz később? Nálatok hogy volt? LE fog erről szokni? El sem tudom, hogyan alszik majd vissza később, amikor már nem fog szopizni...
2011. jún. 29. 21:27
41/41 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem 6 hetes a kisbabám és én is a cicin altatom el. Könnyebb így, különben szoptatástól-szoptatásig ringani kell:-) Nagyon jót alszik, miután belaludt a mellemen. Annyi, hogy igy mellettem van az ágyban és nem a kiságyban ( felébred ha átrakom). Igy a férjem a nappaliban alszik, mert fél hogy álmában ráfekszik, vagy meglöki a kicsit. Remélem pár hónap múlva ha már megszokja maga körül a világot majd elalszik magától is, vagy elég lesz a ringatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!