Mindenki eliteli a 3 ev utani szoptatast?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 14:10
1/56 anonim válasza:
Ez mindenkinek a magánügye szerintem.
2/56 anonim válasza:
nem mindenki. a mamami fórumon van egy ilyen téma,vannak olyan anyukák akik 5-6 éves korig szoptatták a gyerekeket.
Én nem ítélem el,de nem értek vele egyet.
3/56 A kérdező kommentje:
Nem 6 eves korig gondoltam,mondjuk 3 es fel.Napra pontosan 3 eves korban nem sikerult elvenni tole,de folyamatban.
2011. jún. 11. 14:15
4/56 anonim válasza:
Én képtelen lennék ennyi ideig szoptatni, de nem ítélem el. Igaza van az elsőnek, ez magánügy.
5/56 anonim válasza:
Elítélni, nem ítélem el, de nem tartom jónak. Úgy gondolom egy 3 évesnek már a fejlődés, vagy táplálkozás szempontjából, semmi szüksége rá. csak megszokás nála, és egyre nehezebb lesz az elválasztás. Hazajön az oviból, aztán egy kis cici????A védőnő mit mond erre?
6/56 kisnita válasza:
Abszolút nem érdekel, hogy ki meddig szoptatja a gyerekét, szóval nem ítélem el. Én 5 hónapig tudtam szoptatni, van aki eddig se tud vagy nem akar van olyan aki meg 4 évig szoptatott. Pl: sógornőm szoptatta a fiát, most szokott le róla és már 4 éves el van.
7/56 anonim válasza:
Én egyáltalán nem ítélem el. Szerintem nagyon sok előnye van, én sem szeretném korán abbahagyni.
8/56 anonim válasza:
Én is szoptattam 3 éves koron túl-3,5 éves korukig-.Egyébként magánügy,senkinek semmi köze hozzá.Én se szólom le azt akinek pl cumizva,cumisüveggel megy a gyereke oviba,és még lehetne sorolni.
Aki meg értetlenkedett:nem,amikor hazajöttek oviból,nem volt cici,csak elalvás előtt bújtak kicsit hozzám.Rettenetes,ugye?
9/56 anonim válasza:
Én nem ítélem el, de nem értek vele egyet, és elég furán találom. De ha valakinek ez jó, akkor egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!