Mindenki eliteli a 3 ev utani szoptatast?
Babám sem akart szopni már, és emiatt elapadt a tejem, de ez így volt jól.
Én rosszul vagyok, ha meghallom, hogy valaki sokáig szoptat.
De az hülye szó erre, hogy elítélem, mert nem ítélem el, mindenki úgy tesz, ahogy neki jó.
De engem kiráz a hideg, ha már egy beszélő, értelmes, több éves gyerek még mindig a cicin lóg.
Azt is elítélik, ha kevés ideig szoptatsz, azt is ha sokáig.
De az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznánk mások véleményével, mert úgysem az számít.
Ha te úgy érzed, ez jó a gyerekednek, akkor rendben van! Tényleg nem értem miért kell lepontozgatni valakit, ha nem azon a véleményen van, mint a kérdező.
De eleve nem értem miért kell egyáltalán ezt a kérdést feltenni, mert úgy tűnik nektek jó, hogy még szopik a gyerek. Akkor meg mit számít, hogy a másik anyuka mit csinál és mit gondol?
Viszont, ha megnézed az értékeléseket, akkor abból lejön, hogy nem vagy elítélve, mert még szoptatsz, így ne ítéld el te sem a másikat, sem pedig a cumizó gyerekeket!
Amúgy az én lányom sohasem cumizott, és csak egy évig cicizett, a kettő nem függ össze.
Nem pontoztam senkit se le se fel.A cumival kapcsolatban csak elmondtam,hogy engem mitől ráz a hideg.Nagyobbik gyerekem nem szopizott sokat,de cumizott 4 évig.Igy tudom miről beszélek.Mondhatom voltam a "másik tábor" tagja is.
Közületek soha senki nem tett fel vélemény kutatás céljából egy kérdést sem?
ÉN NEM.
27 hónapja szoptatok, még nap 2 cicizés van
"Engem meg attól ráz ki a hideg,mikor egy értelmes,beszélő több éves gyereknek a szájából lóg a cumi."
Ez azt jelenti, hogy kirázott a hideg a saját gyerekedtől?
No, hát akkor nálatok megvannak a szélsőségek, de nem hiszem, hogy az egyik gyereked jobb a másiknál, vagy az egyiknek rosszabb, mint a másiknak. Cumival, cicivel fel fognak nőni, 10-20 éves korukban meg már tök mindegy lesz mi lógott 3 évesen a szájukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!