Gondolom nem, csak nem tudtam, hogyan tegyem fel a kérdést.
Nálunk csak így megy. Mostanában sokszor ébred a fiam fogzás miatt, s képtelenség másként megnyugtatni. Próbálom, de reménytelen. Néha a nappali alvásoknál is ez a helyzet.
Lassan nem tetszik így a dolog, mert emiatt olykor fogalmam sincs, hogyan vannak az etetési idők, evett e , vagy csak cicizett...
Most még elmegy a dolog, de mi lesz később? Nálatok hogy volt? LE fog erről szokni? El sem tudom, hogyan alszik majd vissza később, amikor már nem fog szopizni...
Az enyém 5 hónapos, s 3 hónaposan aludt el pár este cicin, de csak mikor altatás volt, hajnali szopi után, s nappal nem. Ez is azért, mert cumizavaros lett, s a cumiról fokozatosan akartuk leszoktatni, mert sajnos nagyszülők rászoktatták, hiába nem akartuk, aztán nem tudtuk leszoktatni. Pár naposan napokig velünk voltak, s ez lett a vége. Továbbra is cumizik, szerencsére ritkán kéri, alváshoz vissza kapta. S kb 4 hónapos kora óta egyáltalán nem altatom cicin. Nekünk is jön a fogunk. DE csak harapdál, erről kellene valahogy leszoktatnom.
2011. jún. 29. 21:36
3/41 anonim válasza:
Soha nem altattam el cicin. Ha jóllakott,akkor betettem az ágyába. Ha éjjel felébredt,akkor legfeljebb teát kapott már 2-3 hónaposan. Amikor a foga jött,akkor is csak megdajkálgattam egy kicsit,kapott teát,és letettem az ágyába. Kis nyöszörgés után mindig elalszik.
2011. jún. 29. 21:39
4/41 A kérdező kommentje:
Mázlisták!:)
2011. jún. 29. 21:53
5/41 anonim válasza:
nálunk is cicin van az elalvás. nappal nem, kivéve ha nagyon nyűgös. 2 fogunk jön :(
de az esti elalvás csak cicin megy, illetve ha éjszaka felébred akkor is azon alszik vissza. most 8 hónapos. majdcsak leszokik, de igazából nem zavar. szerintem te se parázz rajta.
2011. jún. 29. 21:57
6/41 anonim válasza:
Az első négy hónapban szinte mindig cicin aludt el, de aztán fokozatosan rászoktattam és nem hagytam hogy bealudjon, szépen letettem, mikor még nyitva volt a szeme szopi után, elgagyog, kiabál, gőgicsél, aztán hamar elalszik. Most lesz fél éves, remélem megtartja jó szokását:)
2011. jún. 29. 21:57
7/41 anonim válasza:
Én csak cicin tudom elaltatni nappal és este is, és fogalmam sincs mi lesz később, kissé aggaszt is. Etetési idők??? Hát nálunk olyan nincs, káosz van!:)
2011. jún. 29. 21:58
8/41 anonim válasza:
En is cicin altatom (vissza is) a babamat. Ezt igenyli, engem egyaltalan nem zavar, most o a fonok:)
2011. jún. 29. 22:03
9/41 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Akkor nem vagyok egyedül..:)
Pedig én is szeretem a rendszert, nagyon igyekszem kialakítani, csak az a baj, hogy nem rajtam múlik...:)
Ha pl. éjjel nem adok cicit, hanem próbálom másképpen visszaaltatni, addig üvölt, hogy aztán már képtelenség visszaaltatni őt is, férjemet is, meg magamat is..
Nappal is mellettem altatom a nagy ágyban. Kipróbáltam: legalább fél órát nyűgösködik-néha éber lesz a szenvedéstől-, ha mondjuk cumival próbálkozom az altatással. Ha cicivel, akkor 2 perc...
2011. jún. 29. 22:04
10/41 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor szánj rá néhány napot, hogy leszoktatod erről. De fontos, hogy erős legyen az elhatározásod és tudnod kell, hogy első körben nem fog neki tetszeni, hiszen eddig nem ehhez volt szokva... Én úgy csináltam, hogy mindig beszéltem hozzá meg simogattam, de nem kapott cicit. Így tudta, hogy nem hagytam magára. Először persze nagy volt a sírás, de szépen megtanulta, hogy ilyenkor nincs cici, de anya itt van velem, nyugodtan aludhatok tovább. Most úgy vagyunk, ha éjjel felébred csak odamegyek az ágyához, nem veszem ki, csak megsimogatom a hátát, halkan mondok egy-két szót és már alszik is tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!