Mindenki szükségesnek tartja, hogy szoptatás előtt megmossa a mellét?
nem kötekedés képp kérdem, de szerintetek ez tényleg szükséges
ma már nem vagyunk földet túró emberek, mindenki tiszta ruhát hord, nem dolgozunk amikor gyesen vagyunk, alig találkozunk idegen emberekkel
még nem volt babám, csak próbálkozunk de ennek nem látom értelmét miért kell a mellet megmosni (fertőtleníteni) szoptatás előtt
amikor megszülsz akkor is full izzadt vagy és ott is egyből mellretétel történik nem?
nővéremnél láttam,hogy mindig így csinálta annak idején
+ korábbi kérdésemben is,hogy miért panaszkodnak sokan az időhiányra szülés után
ezt tették meg egyik okként,hogy mielőtt szoptatsz mellmosás is kell és ez is időt vesz el
én is úgy gondolom,hogy tök felesleges azoknál akiknek megvan azért az alapvető higiéniás követelmény :)
Szia!
Én az elején mostam csak meg, amikor kentem krémmel, mert sebesre szívta a babám a mellem. De utána már sosem mostam meg, csak szopi után megtöröltem egy textilpelussal.
SOSEM mostam meg, fürdök minden nap, nyáron ha nagyon meleg van, akkor lezuhanyozok.
Alső 21 hónapig cicizett, a második 25 hónapja ciczik
ez régebben volt csak "divat" hogy ne legyen szájpenészük a piciknek...(feleslegesen)
én sem mostam soha, anyukám még kérdezte is h a védőnő nem szólt róla?? hát nem....
Szia! Nekem a házidokim azt mondta szülés elött,hogy a babák 90%a szájpenésszel jön haza a korházból. Nekünk nem lett,szerencsére. Azóta se lett,mondjuk én azért asszem 2hónapig glicerines alkohollal lemostam őket szopi eellött.de csak azt is azért mert ő nagyon pici volt s nem akaartam hogy beteg legyen.Mert ugye rajtam volt a cicifix és benne a csepegés elleni beetét..
Mondjuk nekem a védőnő is javasolta...6-7hetet javasolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!